• Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • 1 UNLIMITED SESSION ne demek^^

Discussion in 'Destek ve Bilgilendirme Forumu' started by Capiche, Jul 11, 2013.

Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. Capiche

Capiche New Member

Trophy Points:
      1
      İlk defa bot programı kullnacağım bir arkadaşımdan duymuştum kullandığını merak ettim webde araştırdım t?rk?e olarak ilgilenen biri olduğu i?in ve de kullanım klavuzu t?rk?e olduğu i?in bu site ile başlamak istedim sadece sormak istediğim soru şu bu 1 UNLIMITED
      SESSION derken ne kadarlık bir zaman dilimi kast ediliyor onu anlamadım forumu biraz araştırdım ama hala g?remeyince sormak istedim :confused: a?ık?ası başlamamın 2. nedenide forumda banlar hakknda g?rd?klerim banlanmayan var demek ki gene baya ama forumun ?ye olmadan a?ık olması g?ven veriyor insana diğer bot şirketleri sadece m?mk?n değil bizde anti afk anti botting chatting anti hacking vs vs vs baya yazmışlar ^^ azar azar ?zellikle dailyleri yapmak i?in kullanmayı d?ş?n?yorum 90 leveldeki ??nk? illallah ettim onlara repu kasmaya herg?n yapmaya birde herhangi bir yetenekte istemiyor sadece zaman ayırmak zorundasın o kadar ^^ inş ban yemezsem vaktimi daha ?ok arena ve raidlere ayırmak istiyorum :cool:

2. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      Merhabalr,
      Aslında sitelerin T?rk?eleri var oradanda bakabilirdiiz ama madem konu a?mışsınız s?yliyim madem 1 unlimited session Tek oturumlu ?m?rboyu s?reli ?r?n demek....Yani ş?yle Aynı anda bir oyun a?ık i?ken 1 tanede bot a?abiliyorsunuz...Ve botunuzun kullanım s?resi ?m?r boyu oluyor...Bunun birde 3 session unlimted olanı var onda aynı anda 3 tane bot ve 3 tane oyun a?ıp kullanabiliyorsunuz tek KEY ?zerinden... :)

3. Capiche

Capiche New Member

Trophy Points:
      1
      Doğrudur hani vardır bir yerlerde ama gece baya bi aradım bulamadım kurulum videonuzda ?ok yardımcı oldu aslında onun i?inde ayrıca teşekk?rler elinize sağlık ^^

4. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      Eyvallah teşekk?r ederim...Bir sıkıntınız olursa yeni konu a?arak dile getirin l?tfen bu konuyu kapatıyorum...Teşekk?rler!

Thread Status:
    Not open for further replies.

Share This Page