3 Günlük üçüncü parti programlarından ban yedim.Key'i yeni aldım ve direk 3 gün banlandım.Sucum sadece garrisonda fishing kasmak mantıklı bir acıklaması olacak mı acaba?
eklentiler rutinler falan var store.buddyauth.com da kimisi ücretli kimisi ücretsiz onlardan birini mi kullanıyorsunuz demek istemiştim?
Biraz yoğunuz evet farklı projelerimiz var üzerinde yoğun çalıştığmız ama bu geçici bir durum, kusura bakmayın! Fishingbuddy aslında sorunsuz çalışıyor şu sıralar acaba sizde ne gibi bir durum olduda böyle ban yediniz 3 günlük. Günde ne kadar farm yapıyorsunuz? kaç saat yada şöyle yapalım bir üst menü de ban formu var onu bir doldurun siz bende kafamdaki tüm sorulara böylece yanıt bulmuş olurum... Ondan sonra bakarız gidişata göre size önerilerimiz olabilir.
Bilgilerinizi inceledim şimdi bu durumu size şu şekilde açıklıyim. Blizzard'ın direk dosya üzerinden bot u yakalaması imkansız.Oyun içi davranışlardan da bir yere kadar anlaşılabilir.Bu yüzden en güvendikleri tek sistem gerçek kullanıcıların yani bot yapmayanların günlük değerleriyle bot yapanlarınkini kıyaslamak. Şimdi verdiğiniz bilgilere bakıyorum da 48 saat aşağı yukarı kapamadan bot yapmışsınız.Bu abartmak değil bu beni banlayın demekle eş değer.Karşıdaki sizi banlayan adamda bakıyor bu adam 2 gündür oyunda farm değerlerinize bakıyor sıradan bir kullanıcının yapabileceğinden kat kat büyük.Yani onların gözünden baktığımızda özellikle yaptığınız farm bakımından, bir bot olduğunuzu anlamak hiçte zor değil! 48 saat bilgisayar başında gerçekten çok zor geçirileceğini bildiklerinden seni kolayca yakalamışlardır diye tahmin ediyorum. 48 saat yapan yok mu? Tabi ki var, 3 günde yapan var bot ama banlanmadan devam edebilmeleri gerçekten şans eseri.Adam 48 saat bot yapıyor ama sonra 1 hafta oyuna uğramıyor. Yani kısaca banlanmanızın sebebi bu kadar uzun süre online kalmanız diyebilirim. Tavsiyelerim; Bot 8-10 saatten fazla kesinlikle yapmayın her ne tür bot olursa olsun, fishingbuddy quest buddy veya herneyse Yaptığınız farmları kontrol altına alın, yani her şeyi alıp satmayın, biraz daha seçici itemleri seçip satmayı denerseniz daha iyi olur. 2-3 günde bir bağlandığınız ip yi değiştirin. Bot yaptığınız saatleri biraz daha gündüz saatlerine denk getirmeye bakın,yani gece uyurken bırakıyim falan diye düşünmeyin ki, böyle bir durumda yine online kalma süreniz normalin üzerine çıkar. Farm yaptığınız alanları tenha yerler seçin, ve de profillerinizi mümkünse sık sık değiştirmeye bakın yani 1 gün A noktasında farm yapıyorsanız 2 gün B de farm yapın.