• Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • ACİL YaRDIM L?TFEN!!!

Discussion in 'Destek ve Bilgilendirme Forumu' started by koncuk, May 9, 2013.

Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. koncuk

koncuk New Member

Trophy Points:
      0
      BİRAZ ACELE ETTİM GALİBA

direk araştırmadan aldm d?n forum sitesi ve t?rk?e olunca ama pişman oldum galiba ben questleride yapar dedim ama galiba bu direk mob keserek lvl atlıyor o bile olsa bi t?rl? ?alıştıramadım ilk derdim 90 olmak o y?zden bi girsin kassın dedim pvp olayından kasamıyorum ?n?ne gelen 90 olan galiba harita harita gezip 1 lvlde olsa peşine d?ş?yor yorumsuz ge?iyorum konumuz o değil

botu honnorbuddy i direk para ?ekerek sınırsız 1 kullanıcımı ne ona verdim aldım kurdum botumu okuduklarımı değiştim ama ?alıştıramadım botu
      G?rev botu başlatılamıyor-Bu profil g?rev gereksinimlerini i?ermiyor.
      Bot Stopped! Reason: G?rev botu başlatılamıyor-Bu profil g?rev gereksinimlerini i?ermiyor.
      bi ?ok forumdan dosya bulup g?sterdim ama hep bu hatayı aldım bana yardım ederseniz sevinirim

2. koncuk

koncuk New Member

Trophy Points:
      0
      şuan 63 lvlim ve zangarmarsa yeni geldim questleri aldım

3. koncuk

koncuk New Member

Trophy Points:
      0
      yardım i?in pek forumla ilgilenilmiyor galiba anlaşılan yetkili sayısı az ?

4. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      koncuk bey,
      Aramıza Hoş Geldiniz ?ncelikle :)
      Forumla ilgilenilmiyor diye birşey yok efendim, sadece g?rd?ğ?n?z ?zre şimdilik tek admin ben varım ama ileride kendime yardımcıda almayı d?ş?n?yorum...
      G?n i?erisinde dilediğiniz zaman PM atın veya konu a?ın devamlı cevap bulursunuz....
      Şimdi probleminize gelecek olursak,
      ?ncelikle HB konusunda biraz sizi bilgilendireyim, HB indirdiğiniz standart versiyon i?erisinde detaylı profilleri barındırmaz! Profillerin ?alışma gereksinimleri bazı temel detaylara dayınır bunlar;
      ?ncelikle Hangi IRK olarak oynuyorsunuz?
      Hangi haritada botu kullanacaksınız?
      Ka? level siniz?
      Şimdi yapmanız gereken bu soruların cevaplarına g?re kategorize edilmiş olan vereceğim bu linkten size uygun olan quest profillerinizi bulmak ve indirmek...
      Gatherbuddy 2 Profiles (HB) Bu linkten size uygun olanı bulun size ?nerim rating değeri y?ksek profilleri indirin ve kullanın..
      Bu t?r profiller y?ksek sayıda oyuncu tarafından rehabet edilen profillerdir ve stabil ?alışırlar..
      Sizin probleminiz uygun quest profili bulamamış ve y?klememiş olmanız..
      Herhangi bir noktada takılırsanız yine bu konuya devam edin yardımcı olalım Saygılar...

5. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Problem ??z?ld?ğ?nde beni bilgilendiriniz l?tfen!

6. koncuk

koncuk New Member

Trophy Points:
      0
      ayrı ayrımı aratıp y?klemem lazım kendi ırkım pandaren monk ve zangarmarsh tayım d?n zangarmarşı y?kledim v problem yaşadım ??nk?

7. koncuk

koncuk New Member

Trophy Points:
      0
      ?ncelikle cevap i?in ?ok teşekk?rler Ayrıca hoşbulduk,

İsmim mustafa yaşım 35
      A?ıkcası bottan hi? bir şey anlamadım tanıtımdada profil y?kleme hakkında en ufak bilgi yok o verdiğin linkte d?n baya arandım ama herşey ingilizce ve bendede ingilizce k?t? gogool s?zl?ktede ?evirdimmi sa?ma anlamlar ?ıkıyor tam anlamıyla neler yapmam gerektiğini kısaca anlatırsanız sevinrim şimdiden yardımların i?in teşekk?rler

8. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Merhaba Mustafa bey,
      Profil y?kleme ve bot hakkında ?n bilgiyi https://bosslandgmbh.zendesk.com/at...cdi0yap/?name=HonorBuddy+Kullanım+Klavuzu.pdf kullanım klavuzumuzdan alabilirsiniz...
      Evet ilk başta herkez bot ile alakalı biraz zorlanıyor malum ileri d?zey bir bot ve ?ok detaylı ayarlama gerektiriyor bu sebepten bota alışmanız biraz zaman alacak ama bir kere alıştıktan sonra artık forumdaki uzman arkadaşlarımız gibi adeta g?zleriniz kapalı sıfırdan ayar yapabilecek hale geleceksiniz..
      İşte o zaman herşey randımanına oturur ve botun keyfini tam manasıyla s?rebilirsiniz...
      Efendim yukarıdaki klavuzu okuyupta yinede işinizi g?ren profili bulamazsanız yine yazın

9. koncuk

koncuk New Member

Trophy Points:
      0
      bayram bey size ulaşmak 20 sene evvelindeki t?rkiye devlet dairesindeki memuruna ulaşmak kadar zaten zorken kısa cevaplar verip kesip atıyorsunuz o kılavuzu en az 50 sefer okudum zaten problemim benim profil bulamamak hangi profili y?klersem y?kliyim hepsine problemli deyip bazılarında ignor verip hata kodu y?kle deken bazılarıda ge?ersiz profil diyor bu siteye adam akıllı bi ka? admin daha lazım t?rkiyede o kadar adminlik operat?rl?k moderat?rl?k yapabilicek adam varken neden tek idare etmeye ?alışıyorsunuz d?n 5 ten beri cevap vermenizi beklerken yine bana kılavuz oku diyerek yine belkide bir g?n daha bekleteceksiniz yanlızsınız belki zamanınızda kısıtlı belkide bilgisayarnız bile yok internet kafeye gidip idare ediyorsunuz bilemem ama inanın tek olmadığı bu işin kesin.

10. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Merhabalar,
      Şimdi bizim genel g?r?ş?m?z şudur ki, ilk etapta oyuncuların kendi ihtiiya?larını kendileri karşılayabilmeleri ??nk? botlarımız malum ileri d?zey programcılık ?r?nleridirler!
      Dolayısı ile profiller,QBS'ler,rutinler,pluginler vs... bir s?r? ek ?zellik ve dosya bilgisi gerketiriyor..
      Bizim amacımız kullanıcılarımıza takıldıkları yerlerde ufak tefek bilgiler vererek ?ıkış yollarını kendilerince bulmalarını sağlamaktır...Şimdi forumumuzda bir ton profil qbs vs mevcut,her biri i?in size yardımcı olmaya kalkarsam b?t?n vaktimi size ayırmam gerekir..Biz buınun yerine size kendinizi bu konuda ilerletme olanağı sağlıyoruz..İhtiyacınız olan profilleri indirip deneyip olmadı başka bir tane indirip deneme yolu ile size kısaca bu botu ve ?alışma mantığını ?ğretmeye ?alışıyoruz..
      İkincisi ise, Forum kelimesinin anlamına dikkat ?ekmek istiyorum forum kaba anlamı ile, kullanıcıların birbirileri ile g?r?ş,detay,bilgi,fikir,dosya paylaşımlarını sağladıkları yerdir..Yani normalde siz bir konu a?arsınız ve forumda aktif olan bir diğer kullanıcı arkadaşım g?r?r ve i?inde varsa size cevap yazar ve sizi bilgilendirir.Yani sizin d?ş?nd?ğ?n?z gibi forum admine sor demek olsaydı şayet biz bunun ismini forum değil, Support koyardık, -ki oda mevcut biliyorsunuz :)Ama tabi ki buda benim g?revim d?ş?ncelerinize sonsuz saygım var tabi ki internet kafeden bağlanmıyorum,
      ama unutmayın bug?n hafta sonu ve bende insanım eşim,dostum,sevgilim var ;)
      Uzun lafın kısası ben tabi ki size yardımcı olacağım her konuda bundan hi? ş?pheniz olmasın, ama konuyu a?arken direkt bana y?klenmek yerine
      "Arkadaşlar ş?yle ş?yle bir karakterim var şu şu haritada kasmak veya g?rev yapmak istiyorum bana ?nerebileceğiniz bir profil varmıdır" deseydiniz eminim sonunuz şimdiye kadar ??z?lecekti.
      Ama siz ben profil y?kleyemedim bottan birşey anlamadım gibi terimlerle bize geldiğiniz zaman biz size bunları ?ğretmekte h?k?ml?y?z :) L?tfen s?zleirmi yalnış anlamayın..
      Varsayalım ki, ben size direkt bir profil g?nderdim sizde o profil dosyasını 1-2 g?n kullandınız ve bir baktınız ki el emeği g?z nuru hesabınız banlandı.B?yle bir durumda şu?u kimde arardınız ? :) Tabi ki bende!
      Son olarakta bilmenizi isteirm ki, ben sadece forumda mod değilim, bu botun program ve yazılım aşamalarındada g?revlerim var ;) Şimdi biz bu işi tatlıya bağlayalım gerekli belgeleri PM olarka size yolladım...Bir sıkıntınız olduğunda tekrar buradayız ;) Saygılarımla

Last edited: May 11, 2013
    11. koncuk

koncuk New Member

Trophy Points:
      0
      yazın i?in teşekk?rler nezaketin i?inse ayrıca teşekk?rler bana g?nderdiğiniz ?zel mesajda konu vardı dosya veya link yoktu tekrar g?nderirsen sevinirim

12. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Rica ederim efendim,
      Evet ilk mesajda unutmuştum ama ikinci bir mesajla g?ndermiştim ama g?nderememişim demekki hemen yolluyorum...
      Konu kapatılmıştır!

Thread Status:
    Not open for further replies.

Share This Page