• Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Bağlanmak i?in ge?erli bir WoW se?mediniz!

Discussion in 'Destek ve Bilgilendirme Forumu' started by bombaci1, Jun 6, 2013.

Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. bombaci1

bombaci1 New Member

Trophy Points:
      0
      Profil nasıl ekleniyor?

Kick's Mega Profile Packs 1-90 bunu yapıp level kastırtmak istiyorum ama nasıl ekleyecegim ??zemedim.Bunlarda t?r?eleştirilse ?ok iyi olurud yardımcı olabilecek varmı ?

Last edited: Jun 6, 2013
    2. bombaci1

bombaci1 New Member

Trophy Points:
      0
      profil sorunum var kullanım klavuzuna baktım Kick's Mega Profile Packs 1-90 bunla ilgi yeri bulamadım

Misal actıgım clasın 1-12 level aralıgını buldum bu forumdan yaptım oldu ama 1-12 yani s?rekli bakmam lazım. şu 1-90 nasıl aktif edicez onun digeri gibi xtlm dosyasını bulamadım

Last edited: Jun 6, 2013
    3. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      Merhaba bombaci,
      Kick's ile alakalı bulamazsın direkt kullanım klavuzunda temel olarak profil y?kleme anlatılmıştır...
      Sen Kick'in t?m profillerini indirdiğine emin misin?? xml uzantılı dosyalar şeklinde olurlar...
      Şimdi "Profil Y?kle" d?ğmesine bastığında senden gerekli profili se?meni ister fakat iş bu değil...
      Asıl iş sana yarayacak doğru profili se?mekte...1-90 Profillerinin hepsi sana yaramaz...B?t?n profiller IRK,HARİTA ve LEVEL olarak isimlendirilmiştir...
      Profilini se?erken ilk ?nce Alliance[A] / Horde [H] şeklinde ismine dikkat etmelisin sonra se?eceğin profilin kullanmak istediğin yer i?in uygun olup olmadığına bakmalısın...?rneğin profilinin adı kullanacağın yerin ismiyle aynı olmalıdır...Son olarakta proflin ka? leveller arası ve hangi karakter i?in yazılmış olduğuna dikkat edersen bot işini yapacaktır...
      ?rnek bir video veriyorum sana bu videoda basit?e bir profil y?kleme ve bot ayarlama g?sterilmiştir...
      Bir sıkıntın olduğunda şayet konuya devam et yardımcı olalım....

http://www.thebuddyforum.com/destek...orbuddy-y-kleme-v-deolu-anlatim-ng-l-zce.html

4. bombaci1

bombaci1 New Member

Trophy Points:
      0
      Halletim hocam onları yazdıktan 1-2saat sonra ??zd?m kendim. birtek dungeon ve item giyme işin iyapmadım.

Dungeonlara otomatik girmesini nerden saglayacagız? hem dungeon yazılıp hem quest yaptırabiliyormuyuz ? birde gelişmiş ayarlardan en iyi itemi giymeyi tik ledim ama giymiyor genede

5. Bayram15

Trophy Points:
      38
      AutoEquip 2 plugini var ordan yapılıyor item toplama giyme satma vs...onu bir incele...Dungeon i?in mod var ?zel dungeonbuddy die

6. bombaci1

bombaci1 New Member

Trophy Points:
      0
      autoequip2 sectim hocam tikle işaretledim ama etki etmedi. Dungeon i?in olan modu nasıl yapacagım hi?bir bilgi yokmu? B?yle şeyleride t?rk?eleştirseniz cok iyi olur

7. bombaci1

bombaci1 New Member

Trophy Points:
      0
      Dungeonbudy kullanmak gerekiyormuş bunu anlatabilirmisiniz nasıl yapıcaz ?

8. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Hocam kusura bakmayın bu aralar ?ok yoğun işlierm var akşamları evden giremiyorum foruma...Cevaplarınız gecikiyor kusura bakmayın bu konuda ne olur...

Dungeonbuddy hakkında kullanım klavuzunun 24.sayfasında bilgilendirme var oraya baktınız mı?Aynı şekilde AutoEquip2 i?inde 12.sayfadan başlayan bilglendirme var faydalı olacaktır bunları bir g?zden ge?irin...
      AutoEquip2'yi se?tikten sonra işiniz birmiyor AutoEquip2 se?iliyken Eklentiler ekranında, Aşağıdan Ayarlar'a tıklayıp gerekli yapılandırmanızı yapıyorsunuz...
      Siz dediğim satırları g?zden ge?irin klavuzda işinize yarayacaktır bu bilgiler mutlaka...
      Aslında benim bu profil se?me ve y?kleme,mod se?imi vs. gibi konular hakkında bir videolu anlatım yapmam gerekiyor ya...Bu b?yle olmayacak..

9. bombaci1

bombaci1 New Member

Trophy Points:
      0
      ??zd?m hocam kendim oralarıda surayı merak ettim. şimdi kickstr 1-90 dan quest yaptıryorum, dungeon girdim diyelim 3 level aldım char gene quest yaptırma moduna alınca gidip d?ş?k lvlda ki questlerimi yapmaya devam ediyor?

2.sorumda dungeon da lootları hep greed yapmasını saglayabiliyormuyuz

Last edited: Jun 7, 2013
    10. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Hocam Kick profilleri buluduğunuz leveli noktayı kontrol eder ve oradan devam eder eski g?revleri atlar...?zel profillerdir...

2.sorunun cevabı ise Autoequip plugini ile lootları d?zenleyebilir ve yapılandırabilirsin orada opsiyonlar mevcut...

11. bombaci1

bombaci1 New Member

Trophy Points:
      0
      Pamelas dolls questinde sorun var 1-2kullanan daha takılmış charları.

12. Bayram15

Trophy Points:
      38
      evet kick 1-2 questte kod hatası vardı sanırım...aslında yoktuda bu yeni patchlerden sonra 1-2 şeyin yerlerini kordinatlarını değiştirmişlerdi bu sebepten dolayı sanırım 1-2 quest bozuk olaiblir bu questleri elle yapıp sonradan tekrar bot yap...

13. bombaci1

bombaci1 New Member

Trophy Points:
      0
      Oyundan cıkıp girince max seson hatası alıyorum hep. pc reset atmak gerkeiyor. sanki 2. defa acıyormusum gibi g?r?yor programı ne g?rev y?neticisinde var ne saaitn orda yani kapalıyken yapıyor.

http://img580.imageshack.us/img580/2975/wwoww.jpg

burda takılıyor. questleri yaptım gene burda takılıyor yani quest yok hi? ?st?nde ama gorevi acınca gene gidip burda bekliyor. (burda takılı ikenki questlerinide yaptim)

Last edited: Jun 7, 2013
    14. Bayram15

Trophy Points:
      38
      log dosyasına yansımıyor mu bu hata ? logu koysanız zira b?yle birşey anlamamız ?ok zor

15. bombaci1

bombaci1 New Member

Trophy Points:
      0
      View attachment 95210 ekledim hocam birde geceleri illaki hep sorun cıkıyor.yani başında olmadıgımda kullanılamıyor kesin birşey olup dc olmuş oluyor.

772 2013-06-07 18.45.txt 5mb lık bi tane daha log dosyası var ama o yuklenmiyor. Forum limitleri 1mb diyor.

Misal 56 level silithus g?revlerinde silithus gitmek i?in denize gidiyor denizde y?zerek gecmeye calısıyor fatigue dan ?l?yor. bi yerden biyere giderken mountu kullanmıo y?r?y?r.bununda bir ayarı varsa s?ylerseniz sevinirim.

Last edited: Jun 8, 2013
    16. bombaci1

bombaci1 New Member

Trophy Points:
      0
      58 Levelda quest yapmıyor , 57 de de grind yaptı hep. 58 de outlanda soktum profili sectim npc gidip tıklıyor quest olmayan.Loglarda 1.5 mb oluyor artık atamıyoruz buraya 1mb ?st?n?. tarihe g?re sıraladıgıdma en ustteki log 1.5 mb bu altındaki. View attachment 2200 2013-06-08 06.35.txt

Questlerde aşırı bug var her level aralıgında var. 15.leveldada var 65. leveldada. asla charı bırakıp yatamazsınız 1-2quest sonra bug a girer.Bunlar d?zeltilcekmi acaba? hi?bir ?nemi kalmıyor b?yle olunca

17. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Bombaci Selam,
      Hafta sonu olduğundan malum kusura bakma biraz nadir giriyorum foruma...
      Yapman gereken; G?venlik duvarına ve Antivir?se Honorbuddy i?in izin eklemelisin...
      Engel oluyorlar onlar sanırım...

18. bombaci1

bombaci1 New Member

Trophy Points:
      0
      Sanmam programda bug olmuyor hocam oyun i?inde bug var.Koştugu yerde takılıyor mesela. yada quest olmayan npc gidip quest almaya ?alısıyor.Hocam cevabi gec gelmesinin ?nemi yokta tatmin edici bir cevap gelirse sizden ?ok sevinirim.Sorunlarım

1-dungeonbudy yaptık diyelim dungeonı bitirdi paket geldi dungeon bitiminde ?d?l olarak gelen.yeni dungeon girdiginde cantadaki paketi a?ıyor ve lootlamıyor ekranda kalıyor loot yapmadıkca da dungeonda ilerlemiyor yani siz basında oturup loot yapmanız gerekiyor.Yani carı bıraksan 2.defa dungeona başlamıcak.
      2-Questlerde kesinlikle her kesimde deli gibi sorun cıkıyor 2-3saat aralıksız quest yapma olanagı yok. Quest olmayan npc lere gidip quest almaya ?alısıyor.bu 1kere degil her levelda oluyor nerdeyse.
      3-Botu kullandım kullalı daha aralıksız calısmadı hocam yani gece bırakıpda sabaha dc olmamış g?rmedim. kesin ya stuck oluo ya questi almıo vs.
      4-Dungeonda yerdeki ?l? mobdan lootu almıyor. Loot toplama ?zellikleri işaretli dişarda quest yaparken normal mobları kesince loot yapıyor ama dungeonda olmuyor.

Hocam ge?de olsa madde madde cevap verirseniz sevinirim.

19. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Bomcabi bakın,
      Şimdi hangi profilleri kullandığınızı bilmiyorum fakat genel olarak sorunlarına baktığımda hep loot ve profil g?revleri ile alakalı şeyler g?r?yorum...
      Şimdi bu profilleri ve loot manager'ımız olan AutoEquip2 pluginni 1 milyonun ?zeirnde kullanan kullanıcımız var...ben dahil!!
      tam olarak ne profili kullandığınızı bilmiyorum fakat ben Kick's diyere yola ?ıkıyorum..Şimdi kick's in profilleri neredeyse herkes tarafından kullanılıyor...onlarda tahminimce problem olmaz..varsada doğru profili se?tiğinizden emin olun zira map ismi aynı olsa bile bazen profil ?zerinde ayarlama yapma gerekebiliyor buda profili temin ettiğiniz konu başlığında ek olarak yer almaktadır..
      tabi bu sadece bir varsayım..ayrıca sizin profillerinize doğrudan etki eden rotasyonları karıştırabilecek bir eklenti,program vs kullanıyorda olabilirsinz..Bu programlarında s?r?mlerini kontrol edin..Loot ile sıkııntılarınızın ??z?m? keisnlikle autoequip2 dir ayarlarını biraz daha kurcalayın kullanım klavuzuna bakın..zira ama size tavsiyem profil olarak kick'in profillerini kullanın zira onlarda point check ?zelliği var diğer profillerde bu yok bu sebepten profilde hangi g?rev yazılıysa o g?rev yapılmışmı yapılmamışmı diye sorgulamaksızın yapmaya ?alışıyor..kick'in kiler ?yle değil...bu temel sıkıntılardan biri oldu lloot olayı buna a?ıklık getirmek amacıyla bir video yapmak farz oldu!

20. bombaci1

bombaci1 New Member

Trophy Points:
      0
      Cevaplar i?in teşekk?rler hocam.

Kicks kullanıyorum en baştan beri.Dogru profil seciyorum onlarda hi? sorun yok."ayrıca sizin profillerinize doğrudan etki eden rotasyonları karıştırabilecek bir eklenti,program vs kullanıyorda olabilirsinz" hi?bir program kullanmıyorum hocam yda eklenti.

http://img59.imageshack.us/img59/7919/yyyke.jpg
      http://img268.imageshack.us/img268/7617/lllii.jpg
      http://img194.imageshack.us/img194/6367/boreantundraa.jpg
      http://img266.imageshack.us/img266/824/66982037.jpg

Dundegonda loot yapmasını ??zebilmiş degilim hjocam ayarlar yukarda.

Thread Status:
    Not open for further replies.

Share This Page