3 haftadır girmediğim hesap da bugün banlammis 6 ay email geldi 4. Hesap oldu .d safe kullanıyorum günde 7 saat
Merhabalar, banlanan hesabın için üzgünüm.Bu ban olayları bir siteme veya standarta bağlı olmadığından tam olarak kestirmemiz zor hangi sebepten ban yediğinizi. Sadece tahmin yürütebiliyoruz. Kullandığın eklentiler veya profiller üzerinden. Ama zaten hiçbirşeyde kullanmasanız blizzardın saçma ban politikası gereği durup dururkende banlayabiliyorlar, bu şeıkilde hergün binlerce vaka ile karşılaşıyoruz. Botu hiç kullanmadan fakat bot kullandı diye ban yiyen bir sürü insan var. Ban sebebi olarak ne göstermişler emailde
Offense: Use of Bots or Third-Party Automation Software 5. Bi hesabım daha var onda sadece combat rotasyon kullanıyorum yeni hesap 1 hafta oldu bu da sıkıntı olur mu buna legion da aldım surede var battlechest bi para değil de giden süre ücreti sıkıntı
günde 5 6 saat oynama ile 5 hesap ban yedi girmediklerimde yani bu bot detected mı bunu mesaj yoluyla bildirin bana da boşuna uğraşmayalım artk
Standart profilleri kullandığınızı söylüyorsunuz ekstra hiç birşey yok diyorsunuz, tüm bunlara rağmen ban yemeniz üstelik kullanmadığınız hesaplarla bile... kesin bir anormallik var bu işte, yani bu şekilde bağlantılı hesaplarında banlanması sık karşılaştığımız bir durum değil. Bu ban olaylaırını ve oyuncuların geri bildirimlerini dikkatle takip ediyoruz ki gelecekte önlemlerimizi alalım. ban yemeden önceki log dosyalarını duruyormu acaba hala PC nizde?