Botun trial versiyonunu satın aldım ındırdım start tusuna bastıgımda oylece kalıyor hi?birsey olmuyor acıl yardım
Stopping the bot! You need either premium or gold in order to use TankLeader. Make sure you are logged in and in the garage, and your account has either premium time remaining or has gold on it and re-start the bot. bu hatayı alıyorum sanırım
bot kullanabilmeniz i?in hesabınızda ya premium olmalı yada en azından 1 gold yoksa kullanamazsınız bu hata onun hatası
hesabımda yeterınce gold ve altın var ancak sıkıntı su kı uzernden kac gun gecmıs anca cevap yazıyosunuz zaten 3gunluk trıal versıyonu satın almıstım parasında degılım ama hızmetınız bu sekılde ıse botun tamamını satın almaya gerek yok anlasılan ... ayrıca sorun start tusuna bastıgımda oylece hıcbırsey olmadan kalması ıdı daha sonra ınternetten de araastırdım ancak yok netframework guncellemesıne kadar herseyı yaptım. Son olarak ne iş yaparsanız yapın ama işinize lutfen ilgi gosterin...
Biz işimizde gayet iyiyiz siz rahat olun, ayrıca ben yıllık izinde olduğumu ve buna rağmen arada sırada tatilimde bile tabletimden gireceğimi foruma duyurmuştum bundan haberriniz yok ise benim su?um ne.. Ayrıca "Stopping the bot! You need either premium or gold in order to use TankLeader. Make sure you are logged in and in the garage, and your account has either premium time remaining or has gold on it and re-start the bot. bu hatayı alıyorum sanırım" hatasını yazmışsınız bu hata gayet a?ık zaten ya prem olacak ya da gold... ayrıca bizim burada belirli kriterlerimiz var siz bir problem yaşıyor iseniz eğer, o problemi g?steren LOG dosyalarımız var...Biz bunu her defasında s?yl?yoruz bir konudan madur iseniz mutlaka g?ncel LOG dosyası eklemeniz gerekir ben kahin değilim start butonunuz ?alışmıyorsa tabi ki genel sebebi NET Framework t?r ama başka sebepleride olabilir herhangi bir g?venlik duvarı hatası veya antivir?s hatası gibi...Şimdi siz bana PM den aldığınız 3 g?nl?k premium'un email adresini g?nderin bende size nasıl bir şirket olduğuımuzu ıspatlıyayım ki kendinizi mağdur hissetmeyin
ben sadece magduriyetimi bildirmek istedim ayrıcada bende ilk kez kullanmak istedim biraz mazur g?rulebilir sanırm.. bu arada log olayını bılmıyordum forumunuzuda ilk kez kullandıgımdan son haberleri bilmiyordum son olarak antivirus ve bi ?ok şeyi denedim ve mail adresimide size mesaj attım..