• Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Bot otomatik kapanıyor + bot kendini denize atıyor.

Discussion in 'Destek ve Bilgilendirme Forumu' started by xxaglotxx, Jan 24, 2016.

Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. xxaglotxx

xxaglotxx New Member

Trophy Points:
      0
      merhaba ben bot u kurdum herşey yolundaydı başta ama daha saonra şu oldu. bot u çalıştırıyorum herşey yolunda ben wot ve bot u aşağı atıyorum geri açtığımda bot un hiç bir işlem yapmadığını görüyorum beklemiş sadece. oyun ekranda olunca çalışıyor sadece. bunun bir çözümü var mı. Bir diğer sorunum da botu çalıştırıyorum ve ekranda brakıp gidiyorum. geri geldiğimde ise bot ortalama 20-30 maç yaptıkdan sonra oyunu kapatmış oluyor. sadece bot açıkkalıyor. wot kapanmış oluyor. lütfen yardım edin.
      View attachment 2016-01-24 10.36.txt

2. xxaglotxx

xxaglotxx New Member

Trophy Points:
      0
      verdiğiniz cevaplar için sağolu.:rolleyes: yeterince açıklayıcı. ama şöyle bir sorunum daha var. söylediğiniz gibi botu açıp dokunmuyorum. Bilgisayarı bot açık oyun ekranda brakıp gidiyorum geri geldiğimde ise oyunun kapanmış olduğunu görüyorum. ne bot da ne de ekranda herhangi bir hata gözükmüyor.:confused: bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz.
      View attachment 2016-01-25 19.34.txt

Last edited: Jan 25, 2016
    3. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      İlk olarak şunu söyliyim, botta 2 tür bot yapma modu bulunuyor, bir tanesi tankı siz kontrol edersiniz ve hedef ateş menziline girdiğinde bot nişan alıp ateş eder...İkincisi otomatik mod bunda herşeyi bot yapar, Pausekeys eklentisi aktif iken botu başlattıktan sonra yönlendirme tuşlarından birine basarsanız WASD, bot kendisini manual kullanm moduna alır yani tankı sizin yönlendirmenizi bekler ki, log dosyasındada tam olarak bu görülüyor "[10:37:30.671 D] Hotkey pressed: Pause for manual play W"... Oyunu alta indirmeyin bu arada bırakın arka planda çalışsın alta indirerek bot yapamazsınız malesef.

Geçen haftalarda bot bi 10-15 gün aktif değildi hatırlarsınız bu süre zarfında tankleader için yeni programlama prensipleri göz öününe alınarak farklı logaritmalar kullanılarak bir yenilenme sürecinin temelleri atıldı.Yani eski bota nazaran daha akıllı ve daha fonksiyonel bir bot yapılabilmesi için ilk adımlar atıldı.Tabi bot istenilen seviyeye zamanla gelecek her botumuzun olduğu gibi, ilk başlarda böyle saçmalaması gayet normal, ki zaten bizde böyle durumları referans alarak bot üzerinde iyileştirmeler yapıyoruz.

4. xxaglotxx

xxaglotxx New Member

Trophy Points:
      0
      2. mesajıma cevap verirmisiniz.

5. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Bu sorun birçok şeyden kaynaklanabilir.
      İlk önce bilgisayarınız bekleme moduna giriyor mu uyku modu vs. onu bir kontrol edin.
      Oyun tamamen mi kapanmış oluyor yoksa server'dan mı atılmış oluyorsunuz?
      Oyunun log dosyalarına bir bakın derim ben belki client ile kaynaklı bir sorun vardır.

6. xxaglotxx

xxaglotxx New Member

Trophy Points:
      0
      söylediğiniz herşeyi kontrolettim daha öncesindede. bu sorun sadece bot programındayken oluyor. bilgisayar uykuya yada beklemeye kesinliklie girmiyor. oyunu normal olarak saatlerce de oynarım ama hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım. bende çözemediğim için size sordum.
      BURAYA EKLEDİM

View attachment 2016-01-26 17.20.txt

Last edited: Jan 26, 2016
    7. Bayram15

Trophy Points:
      38
      oyunun log dosyalarını paylaşabilirmisiniz

8. xxaglotxx

xxaglotxx New Member

Trophy Points:
      0
      Bİr üsttekİ msaj a ekledİm

9. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Verdiğiniz log da 17:46:21 de Start/Stop butonu basıldı diyor?
      [17:46:21.470 D] Start/Stop button clicked!
      Birde ben world of tanks tan log dosyası istemiştim tankleader dan değil

10. xxaglotxx

xxaglotxx New Member

Trophy Points:
      0
      kısa sürede cevap verdiğinz için ve ilginiz için teşekkürederim. söylediklerinizi anladım. dediğinizi düşündüm ve wot u yeniden yüklemeye başladım yarın a halletmiş olurum. wot un log dosyasına baktım ama bulamadım oyunun kurulu olduğu yerde log klasörünün içi boş. o yüzden attamadım wot un log dosyasını.

11. xxaglotxx

xxaglotxx New Member

Trophy Points:
      0
      oyunu yeniden kurdum. bot tam ve sorunsuz olarak çalışıyor. önceki oyunun kendi kendine kapanma sorunu artık kalmadı. sebebi tam olarak ne idi bilemiyorum. ama bu sorunu başka yaşayan arkadaşlar varsa oyunu yeniden kursunlar ve hiç bir mod yüklemeden orjinal hali ile kullansınlar oyunu. ben bot u kullanırken sade wot u kullanıyorum. bilgisayarın başka bir alanına 1 tane daha wot kurdum ona da istediğim mod ları yükledim bu sayede bot sorunsuz çalışıyor. kendim oynayacağımda ise modları rahatça kullanabiliyorum.

12. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Kapatılmıştır...
      Sorularınız için yeni konular açmaktan çekinmeyin..!

Thread Status:
    Not open for further replies.

Share This Page