ilk defa bot kullaniyorum ve wowda yeniyim. oncelikle sadece combo bot kullanmak istiyorum sadece ve buddy storeden denem olarak bir bot edindim fakat bot trinket kullanmiyor ayarlari yapamiuorum. turkce bir youtube videosu cekilsr bot hakkinda cok guzel olur. combo bot ayarlarini bilen varsa yardimci olursa sevinirim. tskler iyi forumlar
Merhabalar, Aslında bottaki her ayarı tek tek deneyerek kendin öğrensen çok daha sağlıklı olur senin için, en nihayetinde birisi sana ayarlarını gösterdiğinde sende onun ayarlarını uygulamış olacaksın ve de belki de bu banlanmana sebep olacak onunla birlikte.O yüzden her ayarı biraz araştırarak kendinizin öğrenmesi ileride bot ayarları yaparken özelleştirilmiş ayarlar yapmanız konusunda size daha fayda sağlayacaklardır. Normalde her eklenti her ayar botta en uygun şekilde ayarlanmış olarak gelir kullanıcılar üzerrlerinde ufak tefek değişiklikler yaparlar bunları zaten buddystore dan edindiğiniz eklentilerin kendilerine ait konularında alt satırlarda bulabilirsiniz.Tabi biraz google translate kullanmanız gerekebilir