• Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Dİkkat ban time

Discussion in 'Destek ve Bilgilendirme Forumu' started by weziriazam, Sep 28, 2015.

1. weziriazam

weziriazam New Member

Trophy Points:
      0
      şu sıralar herkesi ban konusunda dikkate çağırıyorum...büyük av mevsimi...hiç ban yememiş tüm inceliklerini tecrübe etmiş biri olarak 8 accountum 72 saat ban yedi...fishing bile yapmayın ortalık durulana kadar...beni tahminim bilizard bot kullanımı için yeni bir yakalama yöntemi belirlemiş olabilir...geçen gün gelen honorbuddy tripwire de aslında bunu önceden görmüş olabilir diye düşünüyorum...burda honorbuddy yazılımcılarının bu işin farkında olduğunu düşünüyorum...benim beklentim bu durum karşısında ne gibi önlemler aqlıyorlar bu konuda bizi biilgilendirip ona göre planlamamızı yapmamız çok daha hayırlı olur...böylece gereksiz yere insanlar accont kaybetmezler....

2. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      Banwave'leri keşke önceden tespit edebilsek, bu şekilde binlerce kullanıcımızın hesaplarını kurtarmış olurduk ve böylece hiç kimse ban yememiş olurdu.Ama malesef bu mümkün değil :)
      Blizzard'ta bu banwave'leri belirli bir takvime göre gerçekleştirmiyor zaten, kafalarına estiğinde yapıyorlar.Bizde böyle bir durumda önlem olarak hb'yi geçici olarak devredışı bırakıyoruz ki, banwave'de nelerin değiştiğini anlayıp önlemini alabilelim.

Share This Page