• Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • demonbuddy duruyor

Discussion in 'Destek ve Bilgilendirme Forumu' started by cagdas, Feb 3, 2014.

1. cagdas

cagdas New Member

Trophy Points:
      0
      demonbuddy ?ok iyi gold ve lvl kasıyor bot s?per beğendim ama bir sıkıntı var bazı yerlerde duruyor g?revi vermiyor elle m?dahale gerekli bir de botun kendisi duruyor durdur başlat deyince olduğu yerde başlıyor ve bazen bot duruyor yanıt vermiyor bu durumda işlemlerden kapatınca yeniden başlatınca key kabul etmiyor bir s?re kapalı kalınca yeniden botu a?ınca key kabul ediyor veya pc reset yapınca yine d?zeliyor bu sıkıntılar nasıl gidericem ? karakter dc olunca bot oyuna yeniden giriş yapıyor mu ?

2. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      Key askıda kalıyor arada bu internet bağlantınız ile alakalı bir problem birde NET Framework ve VC++ yazılımlarının en son s?r?mlerinin y?kl? olduğundan emin olursanız daha sağlıklı bilgi verebilirim...
      Bot kapandığında tekrar a?mak istediğinizde key hata veriyorsa Home Page - Buddy Auth Portal sitesine botu almış olduğunuz mail adresinin aynı ile kayıt olun ve giriş yapın orada keylerinizi g?receksiniz..
      SESSIONS sekmesine gidip askıda kalan key i se?erek Kill Session d?ğmesini tıkladığınızda key yeniden kurtarılmış olur...

3. cagdas

cagdas New Member

Trophy Points:
      0
      en son s?r?m y?kl? zaten s?rekli kontrol ediliyor g?ncellemeler.

4. Bayram15

Trophy Points:
      38
      eee problem hala devam ediyor mu

5. cagdas

cagdas New Member

Trophy Points:
      0
      evet devam ediyor el ile mudale gerekli bazı yerlerde
      Her zaman olmuyor bazı g?revlerde olduğunu fark ettim ACT1 de Adria's Hut da harabe evin i?inde sığınak var yer altında o kapağı a?ıp girmiyor orada bot yeniden başa sarıyor yani zaten botun ihtiya? duyduğu NET Framework ve VC++ yazılımlarının en son s?r?mlerinin y?kl?/g?ncel h?l? da g?ncel ama sorun devam ediyor...
      Bir sorum daha olacak Dc olunca bot kendi girermi oyuna afk ?ok uzun s?re kalı yorumda :(
      Bayram bey size pc hakkında bilgi vereyim
      windows 7 64 bit ssd bellek
      diablo 3 ssd de değil 500 gb lık hdd de kopya y?ntemiyle taşındı
      m4a97 r02
      amd fx 8350
      asus ddr 5 2gb 256 ekrankartı
      8 gb ram
      Fiber internet 25 mbps S?per online

Son bot g?zel exp ve para kasmada sorun yok takıldıgı yerden bekleyip yeniden baslaması nedeniyle xp ve gold da sorun olmuyor kulanıcak arkdaslar ala bilir

6. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Bunun sebebi, bazı patchlerden sonra NPC'lerin yerlerini vs değiştiriyorlar bu olabilir, ayrıca profil ile alakalı bir hatada olabilir..
      Hangi profili kullanırken bunu yaptığını s?ylersen, bu hatayı report edip d?zeltilmesini sağlayabiliriz..B?yle faydalı bilgileri paylaşmanız g?zel ki ancak buşekilde problemleri ??zebiliriz. :)
      Otomatik giriş olayına gelince, sanırım forumda 1-2 yerde rastlamıştım bu tarz pluginler veya extra kodlar vardı dc olunca oyuna tekrardan girsin diye..
      Botta b?yle bir ?zellik yok ama bir plugin miydi addon muydu neydi vardı b?yle bişi hatırlıyorum.Arama yapabilirsiniz forumda bu konuyla alakalı olarak

7. cagdas

cagdas New Member

Trophy Points:
      0
      http://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/demonbuddy-profiles/83134-full-questing-all-acts-complete-tested.html
      Questing_Complete_Bundle-.zip
      Yukarıdaki kullandığım profiles oradan indirdim. takılmalar olsada bu profil karakterin inferno g?revini baştan sona bitirmiştir daha ?nce o karakter bitirmemişti elle m?dahale olmadan 1 g?n hi? pc basına ge?memiştim.
      Ama genede rapor edin l?tfen ??nk? zaman kaybı yaşanıyor..
      Birde ayrı ayrı sizin kendinizin ?neride bulunacağı bir profil var mı ?
      Aradıgım profil sadece exp i?in yada sadece gold i?in ?
      Birde Bayram bey botun daha hızlı karakteri y?nlendirme ayarı var mı ? wall hack speed hack vs gibi ?
      İlginiz i?in Teşekk?rler.

8. Bayram15

Trophy Points:
      38
      dosya olarak hangi dosyayı se?tiniz demek istemiştim tam olarak dosyayı s?ylerseniz bana repot edicem..
      Wall speed hack tarzi birşey yok olamazda :)
      Profil olarak ?neride ben bulunmayayımda ssize bence siz demoınbuddy nin ana konu başlığına kendiniz ingilizce olarak bir konu a?ıp sorun oradaki arkadaşlar size daha temiz yanıt vereceklerdir...

9. ObsessiO

ObsessiO New Member

Trophy Points:
      0
      Profili ve gereksinimlerini s?rekli g?ncelleyiniz l?tfen.
      Profilin g?ncellenmesi aynı konu başlığı altında yapıldığı i?in perk farketmemiş olabilirsiniz bu y?zden ilk yazının son g?ncelleme tarihine bakınız.

Adria's Hut'ta takılma oluyor bunun i?in ge?ici bir ??z?m;

Act1_rrrix.xml dosyasında aşağıdaki kodu bulunuz:
      Hemen altına bu satırı ekleyiniz:
      Profil tavsiyeleri i?in ingilizce b?l?mde yeni konu a?manızı tavsiye etmem. ??nk? a?acağınız başlığın i?ini doldurmanız gerekir ki ayrıca bunun ile ilgili ?ok fazla g?ncel başlık var.

Siz buradan botlarınızın class'larını, gear'larını, EHP'lerini, damage'lerini vs.. bilgilerinizi yazarsanız size yarımcı olmaya ?alışayım.
      Ayrıca gold farm artık kalmadı diyebilirim. Amacımız LPH ve IPH'ı y?ksek tutmak olacak.

+++ Ayrıca herhangi bir hata ile karşılaşmanız durumunda log kayıtlarına ihtiyacımız olacaktır ki yardımcı olabilelim. Aksi takdirde yardımcı olunayamayacaktır. Adria's Hut g?ncel bir profil hatası olduğundan dolayı ??z?lebilir ama diğer konular i?in l?tfen loglarınızı ekleyin.

10. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Konu başlığı a?manızda sorun olmaz merak etmeyin ??nk? burada yaptığımıız ge?ici ??z?mler adı ?st?nde sadece ge?ici olarak kullanılabilirler..bazen ?yle hatalar olabiliyor ki hata bende yok ama bir?ok kişide var ve benim bu durumda g?rmediğim tecr?be etmediğim bir hatayı developer lara bildirmem gerekiyor ki buda zor biraz tahmin edersiniz ki...
      ObsessiO Sana teşekk?r ederim ki b?yle problemlere ge?ici ??z?mler ?retebilen insanların aramızda ve paylaşımcı olmaları g?zel birşey....
      Kullanıcılara faydalı olabileceğini d?ş?nd?ğ?n projelerin veya yazıların varsa benimle irtibata ge? PM den

Share This Page