• Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • DemonBuddy Türkçe yapamıyorum ve bir kaç sorum var.

Discussion in 'Destek ve Bilgilendirme Forumu' started by ocrimon, Aug 30, 2016.

1. ocrimon

ocrimon New Member

Trophy Points:
      0
      Selamlar birkaç sorum var.

Öncelikle programı Türkçe yapamıyorum. Dil seçeneklerinden Türkçe'yi seçiyorum ama herhangi bir değişiklik olmuyor. Windows 7 kullanıyorum dil seçeneğim Türkçe. Bu konuda yardımınızı bekliyorum.

Bu programı nasıl kullanacağıma dair kullanım klavuzunu indirdim ancak klavuz eski sürümü anlattığı için yeni sürüm konusunda pek bir fikir edinemedim. Yeni sürümü kullanan bir arkadaş var ise nasıl kullanacağımı anlatırsa çok memnun olurum. Karakterim Barbarian. O kadar para verdik kullanamazsam yazık olmasın :) yardımlarınızı bekliyorum.

Bu arada bir iki kez denedim bu programı şöyle sorunlar ile karşılaştım. Onları da ekleyim. Dün gece çalıştırdım programı 10-15 dk izledim sıkıntı yoktu ama sabah 08:30 gibi kalkıp kontrol ettiğimde Dc olmuştu Neden olduğunu anlamadım. Stash boştu, ne xp ilerlemiş ne de gold. Sabah tekrar başlattım 2-3 saat sonra tekrar kontrol ettim yine aynı şey olmuş. Bu sefer programı çalıştırıp izledim. Nephalem Rift'te bir yerde 10-15 kez öldü sonra kalktı leave game yaptı. Kasabaya gitti repair yaptı. Tekrar Nephalem Rift seçti ama bu sefer Torment 4 te iken Normale aldı. Ben durdurup ayarı T4 e getirdim tekrar başlattım. Bu sefer gittiği yerde sabit kaldı hiç yürümüyor sadece silahı sallıyordu sanki karşısında mob varmış gibi :) Sözün özü bu programdan hiç bir şey anlamadım verdiğim paranın boşa gitmesini istemiyorum o nedenle acil yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

Last edited: Aug 30, 2016
    2. ocrimon

ocrimon New Member

Trophy Points:
      0
      Cevap verecek kimse yok mu ?

3. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      Merhabalar,
      Demonbuddy normalde otomatik olarak ayarlanmış şekilde yükleniyor tabi siz ekstra ayarlar yapmak isterseniz orası başka.
      Kullanım klavuzunun yenilenmesi gerek orası doğru ama sanırım klavuzu yenilemek yerine video tutorial tarzında birşeyler yapmayı düşünebiliriz.

özelden bana skype adresiniz varsa yollarmısınız

Share This Page