mrb bayram bey benim sorunum demonbudy keywardens profili bütün act leri farm yapıyor key düşüren elitleri kesiyor fakat infernal machine'leri bir türlü toplamıyor bırakıp başaka act'ye geçiyor ayarlarından infernal machine tikli ama nedense bütün itemleri lotluyor keyi almıyor ne kadar profil varsa bu konuyla ilgili denememe rağmen olmuyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
https://www.thebuddyforum.com/demon...rnal-keys-farmer.html?highlight=infernal+farm şu linkteki konuya bir göz atarmısın yardımcı olacak bir kaynak gibi görünüyor
View attachment 3552 2016-06-02 19.18.txt slm vermiş olduğunuz linki inceledim ve denedim malesef 1 sene önce acılmış konu orada denilenleri yaptım zaten bot çalışmadı olmadı benim sorunum keywarden farmlıyor 4 tane olan key düşüren elitleri kesiyor herşeyi lotluyor bir tek keyi lotlamıyor eskiden isimleri '' infernal machine'' idi şimdi isimleri ''infernal machine of regret,infernal machine of terror,infernal machine of fright,infernal machine of putridness'' olmuş bu sebebten dolayı olabilirmi yani aklıma bu geldi doğru yada yanlış siz daha iyi bilirsiniz denemediğim şey kalmadı her şeyi yapıyor ama keyi lotlamıyor. birde başka bir şey sormak istiyorum partiye girdiğimizde botu nasıl yöneticez 4 kişilik bir partide botu actıgımda kontrol edemiyorum butun yaratıkları kesmeye kalkıyor partidekiler devamlı gidiyor ben doğal olarak ölüyorum kısaca partideyken botu nasıl kullanabilirim şimdiden tşkler
mrb ekledim üste yazdığım yazının oraya ekledi yine 3 tane elit kestim hepsinden anahtar düştü fakat yine lotlamadı ve 1 sonrakini kemeye gitti
mrb ikisininde en güncelini kullanıyorum Trinity 2.42.110 Adventurer 1.3.4.40 en günceli bunlar hemen hemen her versiyonu denedim sonuç olmuyor olmuyor kesinlikle lotlamıyor
View attachment 6224 2016-06-06 22.06.txt mrb bu seferde act 1 hic farm yapmıyor 2,3,4 bunları yapıyor yine keyi toplamıyor
mrb bayram bey benim işlerden pek vaktim yok o yüzden Skype adresini veremedim sorunu çözerseniz buradan yazarsanız bende halletmeye çalışayım
müsait olduğunuz bir zaman tw üzeirnden bağlanabilirsek çok daha iyi olacaktır çünkü, sizi direkt olarak geliştiricilerimizden bir tanesine yönlendireceğim ki onun kontrol etmesi gereken şeyler olacaktır bilgisayarınızda ve bot üzerinde