• Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • demondbuddy hakkında

Discussion in 'Destek ve Bilgilendirme Forumu' started by sacred06, Apr 9, 2014.

1. sacred06

sacred06 New Member

Trophy Points:
      0
      selamlar

öncelikle demondbuddy nin kurulumunda yardımcı olan Bayram15 üstadıma çok tşkr ederim.

sormak istediklerim şunlar;
      1- trinity kullanıyorum. itemları topluyor ama sadece legend olanları kasaya atıyor. geri kalanları craft yapıyor. acaba değerli itemları ayırıp diğelerini satma yapamazmı. ben ne yaptıysam bulamadım.
      2-oyun bazen gate lerden geçerken donuyor. ben botu durdurup kendim manuel olarak gate geçip sonra botu çalıştırıyorum. sorun benle mi alakalı yoksa genel bir sorunmu
      3- bana farm yapacak ( gold ve item düşürecek ) profil var mı tavsiye edebileceğiniz.
      4- son olarak yeni update i bu adrestenmi Buddy Updates takip edeceğiz.

2. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      4- evet buddyauthtan takip edebilrsin
      3-bunu sana ben söyleyemem kurallar gereği
      2-Bende hiç kasma falan olmuyor o şekilde yada yakın zamanda olan birinide görmedim sende olabilir bişi
      1-bunun için bi plugin vardı demonbuddy bölümünde bi araştır istersen item yönetimi ile alakalı

3. godgavee

godgavee New Member

Trophy Points:
      0
      Gatelerden geçişte donma sorunu genel bir sorun eu forumlarda da var insanlar defalarca dxdiag raporlarını göndermelerine rağmen çözüm bulamıyorlar. Eğer gold kasma profili varsa bende demonbuddy almak istiyorum para kasmıyorsa zaten almama gerek yok :)

4. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      normal Act lerde GOLD kasabilirsin sanırım ayrıca itemler salvage yapmaz sattırırsın senin için azda olsa oda bir GOLD kaynağı olur sanırım.

Share This Page