mrb bayram bey benim dk profil ile ilgili sorunun Singular ve Tuanha DK profillerinde Horn of Winter adlı bufu otomatik vermesini istemiyorum bir t?rl? kapatamadım raidde ve dungeonda ?ok dikkat ?ekiyor devamlı bufu veriyor s?resi dolmadan acaba nereden kapatabilirim ikinci bir konuda eski botlarda mounta binme mesafesini ayarlıyabiliyorduk ve ?ok s?perdi artık o ayarı bulamıyorum buda guest yaparken cok dıkkat ?ekiyor y?r?me mesafesine mounta bınıyor tekrar ınıyor cok sa?malıyor o ayarı nasıl yapıcagız bu konularda yardımcı olursanız sevinirim iyi gunler
Bu konuları bana hitaben niye a?ıyosunuz anlamadım Sorun sende değil profilde o profiller %100 tamamlanmış değiller hen?z dikkatinizi ?ektimi bilmem eksikler zaten DK profilleri Kick profillerinde eksik g?r?len noktalara değinerek yapıma konuldu fakat DK'nın kendisi projeyi yarım mı bıraktı yoksa hala geliştirmeye devam mı ediyor bilemicem şimdi...Bu konuyla alakalı geniş bilgiye profillerin sabit konusundan ulaşabilirsiniz orayada şikayetinizi yazabilirsiniz