• Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • eklentiler hakkında

Discussion in 'Destek ve Bilgilendirme Forumu' started by vekz, Mar 16, 2016.

1. vekz

vekz New Member

Trophy Points:
      0
      merhaba bayram bey ben honorbuddy yenı basladım ılk basta kurulumda bır sıkıntı yasamıstım onu sayenızde atlattım forumuda arastırdım ozellıkle turkce kısmını cunku yabancı dılım zayıf cozemıyorum bazı yazıları burada bır sorum olucak sıze arkadasım da hb kullanıyor onda enyo var benım hbde yok forumda arastırdım eklentıler kısmında fakat bulamadım bana bu konuda yardımcı olabılırsenız cok sevınırım bırde su profıle yukleme olayında frost mage kullanıyorum pvpde veya dunguenda ozel bır profıle varmıdır frost mage ozel var sada ne gıbı artıları olur acaba bıraz acıklama yapabılırsenız sevınırım tesekkurler sımdıden bu arada elınıze saglık cok guzel bır program yapmıssınız tebrık etmek ıstedım ıyı gunler cvbınızı beklıyorum

2. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      Merhabalar sn vekz,
      Direkt botla alakalı problemlerinizde teknik konularda tabi ki ben yardımcı olaiblirim, Honorbuddy içerikleri artık forum sayfalarında pek bulunmuyor bundan ziyade daha çok şurayı incelemenizi tavsiye ederim.

store.buddyauth.com

Bu bizim 3.parti geliştiriciler için yapmış olduğumuz online mağazamız, burada hem official buddy team ürünlerini hemde honorbuddy üzeirnden para kazanmak isteyen siz gibi bot yapan ve programlama bilgisi olan 3.kişilerin geliştirmiş olduğu çeşitli eklenti,profilleri bulabilirsiniz.

Tavsiye konusuna gelecek olursak, bizim malesef bu gibi durumlarda "şu profil güzel,şu eklenti güzel" dememiz doğru olmaz, çünkü böyle birşey dediğiniz zaman otomatikmen diğerini kötülemiş gibi görünebilirsiniz.Biz bu tarz konularda tarafsız kalmayı uygun buluyoruz.
      Ayrıca bu tarz konuları gerek türkçe forumda gerekse yabancı forumda konu açarak insanlara danışıp fikirlerini toplayarak çözerseniz sizin için çok çok daha iyi sonuçlar doğacaktır.Tek bir kişinin şu iyi şu kötü demesi pek doğru olmaz, topluluk her zaman daha iyi ve kötü tecrübelere sahip olduğundan onlar çok daha aydınlatıcı bilgi vereceklerdir size.
      Anlayışınız için şimdiden şahsım ve şirketim adına teşekkür ediyorum!
      Kafanıza takılan başka detaylar olduğunda yeni konu açmaktan çekinmeyin !

3. vekz

vekz New Member

Trophy Points:
      0
      su rutını satın aldım https://store.buddyauth.com/Product?productId=115 hb acarken 2 ayrı secenek cıkıyor bayram bey portal ve bır secenek daha suan unuttum soyledıgım gıbı ıngılızcem pek ıyı olmadıgı ıcın yazılanları buddystoreda anlamıyorum acıkcası bıraz bu rutın hakkında bılgı verebılırsenız sevınırım
      bu ıkı secenegıde dun aksam denedım bırınde portala gırdım oradan ayarlardan load secıp pvp ayarlarıını yukleme yaptım bu sekılde olucak sanırım dıgerını ıse pek anlamadım rahatsız edıyorum sureklı ıngılızcem olmadıgını ıcın sıze danısıyorum bıraz bu rutın hakkında bılgı alabılırsem sevınırım ya rutını kullanmayı beceremedım yada bu rutını almadan onceden de aynı sekılde calısıyordu bot cok bır artısını goremedım acıkcası eger cok bır artısı yoksa paramı gerı alıcam az buz bır parada degıl sonucta ılgınız ıcın tesekkur ederım beklemedeyım saygılar

4. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      Rahatsızlık vermiyorsunuz merak etmeyin, rutin satın aldıysanız ve rutin seçim ekranı çıkıyorsa biri aldığınız rutin dir diğeri ise basic rutinlerdir botta zaten olan, siz kendi aldığınızı seçin tabi ki, bazı rutinlerde bu seçeneği bot u başlat seçeneğine tıkladıktan sonra çıkarıyor bilginiz olsun...

Bota başlamadan önce class ayarlarını ve (varsa) eklentilerden satın aldığınız ürünün ek ayarlarını kontrol edin!

Share This Page