Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var arkadaslar belki aranızda bu sorunu yasıyan olmustur yardımcı olur yada bi bilgisi olan vardır die umuyorum cunku ben ne yaptıysam sorunu ??zemedim. Şimdi bot acık degılken oyun gayet net puruzsuz bir sekilde calısıyo ms 30 fps 60 taki botu actıgım anda ms de bir değişiklik olmuyo ama fps bi anda 8 dusuyo bota bakıyorum we are stuck hatası alıyorum ms 600 oldu dio ekranda oyun donuk donuk calısmaya baslıyo bot calısıyo ilerliyo bir problem yok ama ekranda donmalara meydana geliyo 5er saniye arayla sizce bu sorunu nasıl c?zebilirim bide enteresandırki dugeon da botu calsıtırdıgımda bu donuklukların hıcbırnı yasamıyorum sadece farm, ozellikle yerde ilerlerken mob keserken ınanılmaz derecede takılyıo havada ucarken pek bir sıkıntıyo zindanların ıcıdne hic bir sorun yasamıyorum ben ugrastım cozemedım wowun ayaralrını en dusuge cektım pcde herseyı kapatıp denedım genede takılyıo makinadan mı kaynaklı dıcem onunda ıhtımalı yok yani saglam pc cunku belki bi ayar vardır atladıgım yapamdıgım bi yardımcı olursanız sevınırım şimdiden ?ok teşekk?rler
?ok enteresandırki ??zdum botu aşağıya indirince ne donma oluyo ne takılma tek yapmam gereken - tusuna basmak oldu teşekk?rler hazır bir konu acmısken merak ettiğim birseyler var botu nede 64bit wow da calıstıramıyoruz 32 istiyo bide questin profilede 85 86 yapıyo suan o profil bittiğinde kendısı otamatık mı 86 87 gecıcek cunku her 5 lvl i bir profile ayırmışlar ben genelde zindan farmlatıyodum ama bu sefer q yapıyım dedım
Launcher dan ?alıştırsaydın sanırım hata almıcaktın zaten ya neyse ??zm?şs?n Sent from my SM-N9005 using TheBuddyForum mobile app