Bağlanmak i?in ge?erli bir WoW se?mediniz! HonorBuddy yeniden başlatın ve iliştirilecek ge?erli bir WoW se?in! HonorBuddy'nin bu versiyonu yalnızca WoW#16701 destekler. Mevcut s?r?m build #0'
Ninja patchlerinden kaynaklanan ufak bir sorunumuz var l?tfen forumu takipte kalın...Anlayışınız i?in teşekk?rler...
Umarım ?ok uzun s?rmez bu bekleyiş. Bayram bey. blizzardın bu son ninja ptchler yaparak a?tığı savaştan dolayı endişelenmeli miyiz? Bu ninja ptch ler HB nin tamamen ortadan kaldıırlması ve ?alışmaz duruma getirilmesi i?in blizzardın yaptığı ?n adımlar mı.? Tamamen HB den mahrum olma endişesi yersiz mi yoksa olasılık dahilinde mi? HB kullanıcılarının ?oğu her ge?en g?n Hb sayısını ?oğaltarak yatırım yapıyorlar..Endişe verici bir durum var ise ekibiniz biz kullancııları ile paylaşmalı. Bizde ona g?re yatırımlarımızı donduralım.Yada g?n?l rahatlığı ile s?rd?relim.
Sayın Lisa, vakit ayırarak kafanızdaki bu g?zel soruları bizimle paylaştığınız i?in şahsım ve şirketim adına teşekk?r ediyorum.. Umarım sizin vesilenizle bir ?ok kullanıcı kafasındaki soru işaretlerine cevap alacak. ?ncelikle belirtmek isterim ki endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok!!!Bunlar olağan şeyler en son ?ıkan b?y?k WoW patchi ile oyun i?ersinde bir?ok bug,problem vs. ?ıktı ?oğunuz fark etmişsinizdir ve onlarda bu ninja patchlerle bu a?ıkları kapama eğilimindeler.Bu ne kadar zaman alır ne kadar s?rer tabi ki bizim elimizdede bir patch infosu gibi bir belge olmadığından yani ne zaman ne yapılacak şeklinde bir bildirge olmadığından, haliyle bizde hazırlıksız yakalanıyoruz.Ama dedim ya bu durumun fazla s?receğini zannetmiyorum zira her g?n bişeyleri değiştiriyorlar elbet sonu gelecek ve o zaman ben ve diğer programcı arkadaşlarım size tamamen temiz ve stabil durumda ?alışan HB sunmayı istiyoruz...HB mahrum olma,durdurulması vs gibi d?ş?ncelerden l?tfen kendinizi arındırın ??nk? biz k???lmek yerine b?y?me eğilimi g?steren bir şirketiz...Hatta buradan bazı yeniliklerimizinde m?jdesini size vereyim, alış veriş sayfalarımız t?rk?e oldu zaten biliyorsunuz ama ?ok yakında T?rkiye Android Store vs AppStore'da yeni uygulamalarımız ve oyunlarımız g?r?c?ye sunulacak,buna ilaveten mevcut botlarımız her ge?en g?n gelişim kaydetmekteler mesela World Of Tanks i?in olan botumuzun ?ok yakında yeni versiyonu ile tamamen t?rk?e olarak karşınızda olacak...Uzun lafın kısası geri adım atmamız gibi birşey s?z konusu değildir...Başka sorunuz,şikayetiniz,endişeniz,fikriniz var ise eğer,bana g?n?l rahatlığıyla ulaşabilir ve d?ş?ncelerinizi paylaşabilirsiniz...Saygılar....
Blizzard BG de s?rekli aynı hareketleri yapan aynı rotayı izleyen karaktlerimi takip ediyorlar yoksa başka bir y?ntemle programı tespit ederekmi banlıyorlar? bunların y?netmi yokmu? mesela AV de k?pr?n?n yanında duran yığıntımı tankmı ne vardı onun sağından ge?iyordu bot kullananlar hepsi aynı rotayı izliyor bunu daha karışık hale getirmek m?mk?n değilmi?
Bunu o profilleri yazanların bilmesi gerekiyo rotasyonları onlar ayarlıyorlar...Blizzard bot olup olmadığını anlaması m?mk?n değil bot ?yle bir hale geldi ki insandan farksız..Blizzard sadece kullanıcın klavye başında olup olmamasından anlayıp banlayabilir...
Bayram bey teşekk?r ediyorum a?ıklamalarınız fıısıltı halinde dolaşan s?ylentileri ??r?tm?ş oldu. A?ıkcası yatırımlarımı daha da b?y?tme planları yaparkende extra bir rahatlık sağladı alacağım yeni HB keyleri i?in. Yine teknik veya bu tarz konulara dair bilgilendirme ihtiyacı hissedersem hi? ş?phesiz ki eğitimli, bilgili,sabırlı ve forum adminliğini layıkıyla yapan aynı zamanda t?rk?eyi de g?zel kullanan size ve gerekirse ekip arkadaşlarınıza sormaktan ?ekinmem. İyi ?alışmalar diliyorum. Bir ?stte ki ban konusuna dair soru soran arkadaşa da s?ylemek isterim ki; Ban tamamen şans işidir. Siz bir ay HB kullanırsınız banlanırsınız. Kimisi 6 ay kullanır banlanmaz. Siz HB kullanırken raporlanırsınız. Bu raporların ?oğalması sonucunda sizi kontrol etmeye karar verir blizzard ki farkettiği takdirde dahi olsa ?nce ban yemez genellikle suspended 3 g?n ceza yersiniz. Bu ceza kimisinde 2 ve 3 kez yaşanırken. Kimisinde de ikincide bana d?n?ş?r.Bayram beyin dediği gibi biyonik zeka gibi ?alıştığından HB farkedilmesi şanssal durumdur. Aslında cezayı banı doğuran tek neden oyunu oynayan oyunculardır. Yani bizi ne blizzard yakalıyor ne de HB farkediliyor. Oyuncu oyuncuyu ispiyonluyor. Ama netice şansdan ibaret.Raporlanması ceza yemesi anlamına da gelmiyor.
Valla baryamcım bilgisayar başındayken banladım )... lvl kasıyordum bg ye gireyim bi ortam değişsin dedim random bg ye girdim AV denk geldi savaş sırasında ekrana b?yle b?n b?n bakyıorum ne yapacak benim karakter diye DC oldum bi girdim G?MM )
Bizim test pclerinin birinde aynı anda 40 wow a?ıyorduk birg?n,Hepsindede bot var g?zel g?zel kasıyorlar Yine sıradan bir g?n akşam eve d?nerken ofisten ge?eyim dedim bi baktım 40'ı birden tık tık tık banlamışlar..Demem o ki kendini şanslı hissetmelisin bizdeki hayal kırıklığını tahmin edebiliyormusun ? Tabi bunlar tirajı komik olaylar herg?n daha ne senaryolar duyuyoruz burada supportcu arkadaşlardan toplasak kitap yazarız
Aslında b?yle bi eğlence başlığı a?ıp başımıza gelen ilgin? şeyleri paylaşmak lazım benimde bir iki tane var