• Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • HB hk.

Discussion in 'Destek ve Bilgilendirme Forumu' started by godgave, Mar 16, 2013.

1. godgave

godgave New Member

Trophy Points:
      0
      Selamlar merhabalar sevgili HB yoldaşlarım :))
      Benim bir var derdim tutamam i?imde :p
      Şimdi anlatayım bu 5.2 geldikden sonra benim program bi g?zel sapıttı... tam d?zeldi patchler machler derken gene mokoko oldum. Kick's mega profili ile bug?ne kadar bi g?zel kastım lvl ama son zamanlarda kasamaz oldum karşılaştığım hataları sayayım ?ncelikle:

kuşcuya gidip malak malak beklemek
      questciye durmadan tıklamak
      profil y?klendigi sırada ingiliz dilinde profilde bir problem var d?zeltin uyarısını kırmızla yazmak

kick'in profilini forumda arattırdım bulup yenisini indirdiklerim aynı uyarıyı verdi hep. acep kick profil işini bıraktımı? bırakmadıysa bu hataları yazan başkalarıda g?rd?m forumda ama inglizcem yetmedi ??zmeye ??z?m? nasıldır bu işin?
      CAVA'S profili denedim oda sadece 5 lvl e kadar horde desteği vermiş onda da bi yamuldum lvl kastıramadım onlada...
      Dungeon buddyle gireyim bu sefer dedim DB profil y?klemeden direk giriyordu bug?ne kadar fakat sıra alıyor sıra bana geldiginde accept edecek etmiyo alık alık bakıyo. elimle kabul ediyorum bazen milletle ilerliyo bazen ilerlemiyo bazen girer girmez DB kendisi cıkıyo instance den...

LVL kasmak i?in HORDE da calısan profil varmı doğru d?zg?n afk olabileceğim. yoksa dungeoun buddy ile kasayım diyorum oda olmuyo... Kestane kebap acele cevap diyecem baryam kızacak gene haftasonu HULEYYNNN eşimiz dostumuz var 2 insan g?reek hep para hep para nereye kadarrrrrrrrrrrr diye :) Ondan baryam ben beklerim acelem yok baryam değil seryan değil gelip beni ?pme :))

NOT:
      Hep baryama kızıyorlar baryam o calısmıyo bu calısmıyo diye az bucuk espirikli yaklaşayımda g?ler y?zl? m?şteri g?rs?n baryam dedim =)

2. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      ?ncelikle teşekk?r ederim espirili ?slubundan dolayı :)
      Yeni gelen patchten sonra profillerde bozulmalar olduğu duyumunu ?ok sık almaya başladık nitekim bu normal.Profilleri şaşırtmak, oyundaki bir NPC yi 2 yard yan tarafa koymak kadar basit ve kolay.Ama bildiğim kadarıyla kick profilleri yeniden d?zenlenme aşamasındalar şuanda.Başka ???nc? parti profilleri denediniz mi ?

3. godgave

godgave New Member

Trophy Points:
      0
      Bi CAVA nın kini denedim ama oda horde i?in yokmuş işte başka profil bilgim yok tavsiye edebileceğin varsa sevinirim teşekk?rler.

4. Bayram15

Trophy Points:
      38
      rix in kilere baktın mı

5. godgave

godgave New Member

Trophy Points:
      0
      bulamadım ben forumda rix in kini bi link vermen m?mk?nm??

6. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Hocam sen HB soruyosun dimi..Hay arkadaş kafa sepet oldu son 1 haftadır ?alışmaktan.Artık konuları karıştırıyorum. :) rix in profiller DB i?in ya.
      Şimdi WoW u tamamen kapat ve
      WoW/Cache veya WoW/Data/Cache ve Honorbuddy/cache dizinlerini sil.
      HB ve WoW u en baştan başlat b?yle bir dene.
      Olmadı Log dosyanı y?kle.

Share This Page