• Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • HB yi kullanmaya devam etmelimiyim?

Discussion in 'Destek ve Bilgilendirme Forumu' started by wepp81, Jan 15, 2016.

Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. wepp81

wepp81 New Member

Trophy Points:
      0
      geçen seneki ilk ban wavesinde main karakterim 6 ay banlanmıştı gather yapıyordum oyun süresi almak için yeni hesap alıp kullansam ne kadar süre idare eder ve gold kasmak için guild bankası falan kullanılıyormuş bu tarz bandan korunma olaylarını ve banlansak bile elimizdekileri nasıl koruyucağım hakkında bilgi verirseniz sevinirim çok iyi anlamıyorum bu işlerden profesyonel arkadaşlar tecrübelerini yazarsa çok hoş olur

2. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      Öncelikle şunu belirteyim ki banlanmanı %100 engelleyecek bir formül malesef ki yok :( Çünkü blizzard ban olaylarına karşı o kadar katı bir tutum takındı ki kendisine, artık birçok ban'a ne oyuncular ne de kendi GM ekibi anlam verebiliyor.Neyse konumuza dönecek olursak size sadece ban riskini azaltacak 1-2 teknik önerebiliriz(Tekrarlamakta fayda var kesin sonuç almanız kesinlikle garanti edilemez!).Sonra ben yaptım dediğinizi ama yine ban yedim gibi söylemler oluşmasın.
      Şu ki,
      -günde en fazla 6-7 saat bot yapın,
      -Mümkünse bot yaptığınız süre zarfında PC başında ya da yakınında olmaya gayret gösterin,
      -Bilinen ve çoğunluğun kullandığı profil,rutin,eklentileri kullanmaya özen gösterin bilinmeyen veya yeni diye işlevinden ve başarısından emin olmadığınız dökümanlardan uzak durun,
      -PvP'de bot açmayın,
      Şimdilik aklıma gelen önlemler bunlar daha bunlar gibi ufak tefek bir sürü detayı göz önüne alarak kendinizi güvence altına alabilirsiniz.Ama tekrarlıyorum bu işin tamamiyle garantisi asla olamaz! En azından şimdilik...Zira aynı IP üzerinden 50-60 hesap bot yapıp banlanmayan da gördük, bot ile alakası olmayıpta bot'tan banlanan da.

3. wepp81

wepp81 New Member

Trophy Points:
      0
      bir sorum daha olacak ben aynı ipden yada aynı pcden main acc girim hemde bot kullansam bot accları ile mainimin ban yeme şansı var mı bot kullanmasa bile ?

4. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      Yukarıda da yazdığım gibi normal şartlarda sırf ip aynı diye main ine zarar gelmemesi gerek ama dediğim gibi blizzard iyice şaşırdı bu aralar siz yine de temkinli olun

Thread Status:
    Not open for further replies.

Share This Page