• Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Hearthbuddy Yardım

Discussion in 'Destek ve Bilgilendirme Forumu' started by Z Hesc, Jan 4, 2016.

1. Z Hesc

Z Hesc New Member

Trophy Points:
      0
      Botu bugün satın aldım, keyi aktive ettim ama botu nasıl kullanacağım ile ilgili bilgim yok. Forumu araştırdım fakat bu bot hariç diğer her botun az çok nasıl kullanıldığı belirtilmiş yardımcı olabilecek varsa çok makbule geçer.

Çözdüğüm kadarıyla mesajı editliyorum. Az çok olayı keşfettim. Fakat botun yaptığı hamleler insanı çıldırtacak cinsten oluyor bazen :) Bu yüzden bot olduğunu unutmamak lazım sanırım. Ayrıca ingilizce hearthbuddy kısmında paylaşılan destelerde 'mulligan' ve 'settings' kısımları var bunları nasıl bota uygulayacağız? Bunların anlatabilecek biri lazım.

Last edited: Jan 4, 2016
    2. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      Hearthstone en yeni botlarımızdan, yani bot aslında beta desem beta değil artık ama henüz official olarak hazır da değil malesef, üzerinde logaritmik çalışmalarımız sürüyor...o yüzden arada sırada böyle saçmalaması normal :) fakat değişik eklentiler kullanarak bot'un biraz daha fonksiyonel olmasını sağlanabildiğini biliyorum.Yani kullanıcılarımızın geliştirdiği eklentiler ile.

3. Z Hesc

Z Hesc New Member

Trophy Points:
      0
      Ne gibi eklentiler ? Altın kasmak için kullanılabilir katılıyorum fakat buda ban riskini ortaya çıkartır çok online bırakmak. Arena içinde denedim dün otomatik draft + oynattım 1-3 arena bitirdi baya bir gelişmeye ihtiyacı var :D

4. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38

Share This Page