üstad öncelikle selamlar daha önce özel mesajdan bir sorunumu dile getirmiştim sana onunla ilgili tekrardan seni rahatsız edeceğim log dosyası olarak son tarihli ve saatli logu yukledim çunku birsürü vardı. Şimdi gelelim sorumuza daha önce buddystoredan aldıgım ve içinde 11 profil olan accesi kullanamamaktayım izlediğim yol şu almış olduğum profilin dediği gibi grind botu seçiyorum arkasından profil yukle ekranından bu profil çıkıyor tıkladıgımda bir altına .html ile sonu biten tek profil iseçiyorum load diyorum bot ekranında load profile diyor yaklaşık 4-5 dakıka sonra honorbuddy kendini kapatıyor kendim manuel olarak honorbuddy başlattığımda ise bot herhangi bir işlem yapmıyor. 2. sorunsa şu ben bu profili alırken 11 profil daha olacak yazıyordu ama içinde sadece 1 profil var gördüğüm kadarı ile. Ayrıca botun herb farmlama free versiyonunu Tananda çalıştırabiliyorum ama başka hiçbir özelliğini kullanamıyorum örneğin archeology yaptırma yada raid botu yada pvp botları gibi bunlar için açıklayıcı bir video olsa olmazmı acaba örneğin satın aldığımız profilleri nasıl aktif ederiz aktif ettikten sonra profilin ayarlarını nasıl yaparız işte şurda şuakdar pot kullancak sunu yapacak gibi birçok profil ingilizce ve ben ço ksorun yaşamaktayım ingilizcem zayıf yada profili yazan arkadaşlar türkçe dil desteği yapsalar en azından yani isteğim şu bu honorbuddy den nasıl max derecede yararlanabiliriz enazından bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim.