Merhabalar benim ş?yle bir sorum olacaktı aynı e mail ile hem d3 hem wow oyunlarına sahibim ikisi i?inde bot kullansam tek bir oyun oynuyormuşum gibi değerlendirilip banlanır mıyım yoksa farklı oyunlar olduğu i?in birşey olmaz mı? yani mesela g?nde 10 saat kullandım aralıklarla geri kalan zamandada d3 i?in bot kullandım gibi Ayrıca arena i?in hi? profile bulamadım bir kişi başarı hikayesine yazmış ama orda sadece karakterin normal rutin skillerini vurmasını sağlayacak uzun cd leri ve cc leri benim kullanmamı sağlayacak bir profil var mı acaba? Not:Bug?n bg buddy i kullandım 15 kişi strand of the ancients ti sanırım aynı yerde takılı kalmıştık herkes aynı yerde y?r?yordu hem utandım hemde g?ld?m
Valla o şekil bi profil bende arıyorum İlk soruna gelince anladığım kadarıyla bir mail ile birden ?ok oyuna sahipsin -ki o mail battle.net accaunt'un oluyor senin Bir oyunda ban veya suspend yediğinizde sadece o oyun hesabı etkilenir diğerleir etkilenmez... (BİZZAT TARAFIMCA TECR?BE EDİLDİ)
WoW da ban yersem diabloya girebilir miyim demek istemedim, mesela wowda g?nde 12 saat bot kullandım, sonra gittim d3 te de 12 saat bot kullandım, blizzard bu nasıl insan demez mi demek istiyorum yoksa ayrı oyunlar olduğu i?in sorun olmaz mı?Hani olurda sistem bir değildir belki vs diye aynı acc altında olmaması mı gerek illa benim bu şekilde 12 şer saat botlamam i?in (12 saat bir ?rnek sadece daha iyi anlaşılması adına konunun)
Şimdi her iki oyunda ?cretlimi yani satın alınmışmı? Bak sana tavsiyem ilk 5-10 lvl i elle oyna...??nk? blizz bir yere kadar takip eder seni ve bakar hesap ?cretli hesap mı yoksa F2Play mi, bazen banlamıyolar bilerek bekliyolar oyuncu desin "Aaaa taman ben 20 30 lvl bot yaptım yakalanmadım bali account'umu paralı yapayım" sonra oyuncu parayı ?d?yor onlarda ondan sonra banlıyolar b?yle sa?ma durumlarda g?rd?ğ?m?z oldu..En iyisi ilk 5-10 lvl i elle oyna ki ?zerindeki o ş?pheyi yok et ondan sonra bot kullanmaya başla...Ayrıca sen her iki hesapla aynı anda 7/24 oynayabilirsin bu Blizzardı ilgilendirmez...Belki snn ?zel bir durumun var nerden bilicekler...Ben ne yapmştım biliyomusun )) Ticket yollamıştım işte "ben g?nd?z şu şu saatler arası oynayacağım geceleride bek?ilik yapan kuzenim iş yerinden benim hesabımdan oynayacak bilginiz dahilinde olsun" şeklinde hani bir ş?phe uyandırmamak i?in..onlar bunu ne kadar yediler bilinmez ama ban yemedim hala
Her iki oyunda ?cretli diabloyu ilk ?ıktığında almıştım ama sonra bıraktım 4 actta bittikten sonra o zamanlar item d?ş?rmek i?in paso kutu a?ıyorlardı bug falan olmuştu işte benimde haberim yoktu millet gearı dizmişti baya bi sabahtan akşama kadar kutu a?ıyor adam yada aynı save noktasından giriyor sadece 1 boss u 7/24 kes babam kes sonra bıraktım oyunu bi s?re blirz oyunu kolaylaştırdı drop rateleri falan sonradan başlayan arkadaşım bile benden az oynamasına rağmen ge?ti beni bide hava atıyor ama bot kullanmayı denemek isterim ayrı oyunlar olduğu i?in oynanabiliyorsa aslında belki sabit bir ip im olmadığı i?in wow dan sonra modeme reset atsam e mail bile atmadan başkası oynuyor ayağına yatabilirim belki ne dersin Ufak bir d?zeltme son levelde bir monkum var zaten sadece gearı iyi değil ^^
Bence işe yarar ama bence bak Ama tahmin ediyorum ki blizz gibi bi firma oyuncuyu tespit etmek i?in sadece IP kullanmıyordur Bence snn MAC adresini falanda kayıt ediyorlardır....Emin deilim yalnız buna mac ı kayıt ediyorlar mı diye fakat denemekte fayda var ban da yeseniz bot elinizin altında ya 1-2 haftaya bakar 90 lv kasmak
Everything for sience!!!111birbirbir Deneyelim bakalım aslında birazda merak ediyorum birşey olur mu diye mac adresini değiştirebilirim bi programla oyuna girerken normalde teeee asusu falan aramam lazım da şuda buda derken olmazda bi deneyelim bakalım ban yersem yazarım yemezsem ?şenmişimimdir bilinki ondan yazmadım Kendine dikkat et bayram bende arda memnun oldum diyelim haydin kal sağlıcakla bir daha ki post'a kadar ^^