Arkadaşlar Merhabalar, Bildiğiniz ?zre hen?z Honorbuddy'nin g?ncel wow patchleri ile stabil ?alışan bir s?r?m? mevcut değil.Bu konuda ben ve diğer ekip arkadaşlarım sizlerden ?ok sayıda posta alıyoruz.Bu konuda sizi daha ?nceden başka bir konu a?mak suretiyle bilgilendirdiğimi hatırlatıyor ve sizden bu aksamalar ve gecikmelerden dolayı şahsım ve diğer ekip arkadaşlarım adına ?z?r diliyorum. Ayrıca, aranızda ?r?nlerimizi satın almak veya denemek suretiyle buddy ailesine yeni katılan arkadaşlarımızında olduğunun farkındayız.Fakat ne talihsizliktir ki, onları b?yle sık sık hataların olduğu,botlarımızın ?alışmayı durdurduğu,bağlantıların kesildiği s?z?m ona kısrak bir d?nemde karşılamış olmaktanda ?z?nt? duyuyoruz ve buda sanırım bizim şanssızlığımız. Konumuza d?necek olursak,aranızda 1? ?demek suretiyle Honorbuddy deneme s?r?m? satın alıpta şu durumda kendisini madur durumda hissedenler vardır.Bu arkadaşlar kesinlikle ?z?lmesinler! S?z konusu ?r?n kodunu yani 1 g?nl?k alınıpta hatalardan dolayı kullanılamayan keyi support@thebuddyforum.com adresine g?ndermelerİ rica olunur.Gerekli kontroller yapıldıktan sonra key 1 g?n s?reliğine tekrar uzatılacaktır. Sizlerden tekrardan yaşanmakta olan bu talihsizlik ve hatalardan dolayı şahsım ve şirketim adına ?z?r diliyor ve iyi g?nler diliyorum! Saygılarımla.... NOT: G?nderilen kodlar sistem tarafından otomatik olarak check edilip,eğer kriterlere uygunsa(daha ?nceden uzatılmamış olmak gibi..) otomatik olarak uzatılır!
Blizzard sana sesleniyoruz... Ninja patchlerden bıktık. ) Ekibinizin son patch d?zeltmesi dilerim ?ok uzun s?rmez. HB ?alışmayınca bilgisayarla iş yapan bir işletmenin elektriği kesilmiş ve işler durmuş etkisi yaratıyor bizlerde.... İyi ?alışmalar. Edit: Dileğim ne kadar hızlı cevap buldu. Postu attım. HB kontrol ettim update gelmiş ve aktif. iyi ki varsınız HB ekibi...
bug?n 1 g?nl?k honorbuddy botunu aldım.alırken sorun ?ıkmadı.ama key gelmedi.bir tane mail geldi oda smart screen i?eriği engelledi diyor.i?eriği g?steremiyorum.aynı mail adresimde ?yelikte aldım ama keys b?l?m?nde keyim g?z?km?yor.yardım istiyorum
Merhabalar sayın kaginnn, Home Page - Buddy Auth Portal Bu adrese s?z konusu mail adresinizi kullanarak kayıt olun burada b?t?n sahip olduğunuz keyler listelenir...