• Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Honorbudy herŞeyİ kafasina göre satiyor

Discussion in 'Destek ve Bilgilendirme Forumu' started by caka35, Nov 27, 2014.

Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. caka35

caka35 New Member

Trophy Points:
      0
      mrb bayram bey benim sorunum honorbudy kafasına göre guest yaparken bırden bire herşeyimi satıyor bir sürü işime yarar itemimi bu yüzden kaybettim bunu kapatmayla ilgili bir yer bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

2. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      Honorbuddy ayarlarını hiç kurcaladınız mı? Loot ayarları vardır orda normalde işe yarayan itemleri satmaz Honorbuddy otomatik olarak böyle programlıdır tabi siz bunu değiştirmediğiniz sürece, satıyorsa ya siz kurcalamışsınızdır yada item işe yaramıyordur tahmin ettiğiniz kadar...

3. caka35

caka35 New Member

Trophy Points:
      0
      mrb loot ayarı derken sadece loot mob diye bır yeri var ayrıca öyle bir ayarı değiştirmedim zaten öyle bir yer yok değiştirmek için benim bildiğim botu senelerdir kullanıyorum ilk defa böyle bir olay oldu garrizon da ah kurmak için topladığım bütün ıtemler gitti

4. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Allah Allah çok ilginç, acaba profil falan mı değiştirdiniz? itemler üzerine bi değişiklik yoktu son patch de HB için ama sebebi ne acaba bi log yüklermisiniz bakalım

5. ahey

ahey Member

Trophy Points:
      6
      bot kendi kafasına göre şu şekilde satıyor. Protected items bölümünü editlememişlerdi ilk önce. Ben de bir quest sırasında farketmiştim onu. Profilde herhangi bir protected items bölümü yoksa eğer yeni malzemeleri (ore,herb vs) bu tarz şeylerin hepsini satıyordu. Şimdi onu fixlediler yanlız mesela deviate fish vb. ürünleri falan kendin elle girmek zorundasın protected items dosyasının içine. yoksa çantanda shapeshift yapan bütün itemleri falan hiç umursamadan satar :)

6. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Problem tam olarakta bu yeni sürümde protected items dosyası editlenmemiş...Arkadaşlar kendi protected items dosyalarınızı paylaşırsanız bu konu altında sevinirim...Bu mesajı okuyan herkes lütfen protected items.xml dosyası (ŞAYET ÖNCEDEN EDİTLENMİŞ İSE) bu konu altına paylaşabilirse memnun oluruz..Yeni gelen arkadaşlarda bu şekilde yararlanmış olurlar... Protected Items.xml dosyasını Honorbuddy ana klasöründe bulabilirsiniz... Şimdiden teşekkürler!

Thread Status:
    Not open for further replies.

Share This Page