• Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Id ve şifre hatırlamıyorum

Discussion in 'Destek ve Bilgilendirme Forumu' started by canberk92, Nov 20, 2014.

Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. canberk92

canberk92 New Member

Trophy Points:
      0
      merhaba ömürlük honorbuddy kulanıcısıyım oyuna uzun bı aradan sonra tekrar gırdım fakat honorbuddy key imi aldığım ne mail adresimi ne id ve pw diye bir şeyi hatırlıyorum ve buddystoredan profıl ındıremedıgım ıcın botumu calıstıramıyorum elımde suan emın oldugum bır tek key im var nasıl bir yol izlemeliyim ?

2. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      1.Keyin hangi e-mail adresine bağlı olduğunu öğren!
      2.O email adresi ile Home Page - Buddy Auth Portal adresine kayıt ol, kaydın varsa şifre resetleme vs. işlemleri yaparak giriş yap!
      3.Bu giriş yaptığın hesapta key'ini göreceksin, halen aktif mi değil mi bundan emin ol!
      4.Giriş yaparken kullandığın kullanıcı adı ve Şifreyi unutma.
      5. store.buddyauth.com adresine gir ve az önce aklında tuttuğun buddyauth kullanıcı ve şifresi ile istediğin profil veya dosya (Şayet ücretsiz ise) "Obtain for Free" yazan düğmeye basarak Key'ine dahil et!
      6.Bu key artık indirdiğin dosya/plugin/profil herneyse ona senkronize edilmiş olması gerekiyor.
      7.Botu açtığında key kısmına bunu girdiğin zaman, bot ekranında "Load Profile / Profil Yükle" yazar, oradan "Profile from BuddyStore" tarzı bi yazı göreceksin, ona basarak senkronize ettiğin profili bota dahil edebilirsin.

DİKKAT ETMEN GEREKENLER ! ! !

*Kullandığın Key'in Home Page - Buddy Auth Portal adresine kayıt olan email adresi kullanılarak satın alındığından emin olun!
      **Store'a giriş yaparken buddyauth.com adresindeki kullanıcı adı ve şifreni kullandığından emin ol!
      ***Tüm bu işlemler sonrasında başarı sağlarsan bu konu aracılığıyla bizi bilgilendirmeyi unutma!

Last edited: Nov 20, 2014
    3. canberk92

canberk92 New Member

Trophy Points:
      0
      sorunu hallettim teşekkürler fakat benım sorunum o degılmıs :)) yanı ben bu ıd pass işlemlerini yaparken bır karısıklık yaptıgımı sorunun bundan kaynaklandıgını dusunuyordum support@thebuddyforuma da bır email yollamıştım ve onlardan gelen cevapta ılk basta key bolmesı gelmıyorsa bir yazılım yuklemem gerektıgını soylemıslerdı suanda onu yaptım ve tabi keyi girdikten sonra buddystore a geçiş yapınca benım hesabımda çıkmış oldu yoksa her seferınde no purchase diyordu neyseki çözüldü botum calısıyor siz ve diğer arkadaşınıza işinizi boylesine iyi ve açıklayıcı şekilde yaptıgınız ıcın coook teşekkür ederim iyi çalışmalar

4. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      Rica ederizzz..
      Kapatılmıştır...

Thread Status:
    Not open for further replies.

Share This Page