• Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Key problemi

Discussion in 'Destek ve Bilgilendirme Forumu' started by bombaci1, Jul 7, 2013.

1. bombaci1

bombaci1 New Member

Trophy Points:
      0
      Bayram hocam "6 Haziran 2013 14:42" aldııgm keyi bildiginiz ?zere 4 g?n kullanamadık bunun i?in başvurmustum sizde eklendi demiştiniz.Ama bugun key exprid diyor yani zamanı dolmus diyor ilgilenebilirmisiniz

2. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      E-mail adresini pmle yollarsmısın bana bir kontrol edeyim

3. bombaci1

bombaci1 New Member

Trophy Points:
      0
      yolladım hocam

4. Bayram15

Trophy Points:
      38
      He g?rd?m şimdi...Supporttaki arkadaşlar uzatılmış diyolar..Başka yapılabilecek birşey yokmuş

5. bombaci1

bombaci1 New Member

Trophy Points:
      0
      O nedemek hocam? yapılabilecek birşey yok diye bir cevap kabul edilemez. Patch sırasındaki kayıp s?relerin eklenecigi tahhat?t verildi ve eklenmedi.

http://img822.imageshack.us/img822/604/48b6.jpg
      http://img822.imageshack.us/img822/604/48b6.jpg

Resimlerdende g?rulecegi gibi 6 haziranda aldım botu 1 ay koy 6 temmuz hadi en k?t? 3g?n uzatma 9 temmuz da bitmesi lazım ben 6 temmuz sabahından beri giremiyorum yani aldıgım g?n 1ay dolduruldugu an bot kesildi uzatma vs s?z konusu bile degil.İlgilenip sorunu ??zerseniz sevinirim hocam. Gerekirse tv ile baglanın hem mailin geldigi tarih yni keyin geldigi tarih ortada hem botun suan expired dedigi ortadadır.

6. Bayram15

Trophy Points:
      38
      bombaci1 valla şimdi support'a bu snn s?ylediğin gibi ?ıkış yapmam imkansız benim,yok b?yle bişi olamaz şeklinde...Onlar ?yle diyolarsa ?yledir sonu?ta ekip arkadaşım...
      Ama bu seferliğe mahsus snn i?in insiyatif kullanıcam ve rica edicem uzatmalarını...

7. bombaci1

bombaci1 New Member

Trophy Points:
      0
      Hocam anladımdasiz kaybolan s?re uzaılacakdemenizmi konuda? Bunu siz kendi kafanızdan yazmadınız bunu hb y?netimi tahha?t etti. Bende hakkımı alamadım yani b?t?n hb kullanıcılarına yalan s?yleyip dolandırmış oldular.Bunun ekip arkadasım birşey yapamaz diye bir acıklamasını kabul edemem ki bunu kimse etmez. Bu b?y?k bir yalan ve dolandırıcılık olur.Uzattık diye birşey yok ben size ispat ediyorum onlarda uzattıklarını ispat edebilirlermi? edemezler ozaman dolandırıcılık olur bunun adı. Konusu var kaybolan zamanlar eklenecek diye . yanlış anlama hocma yazım kişisel olarak sana asla degildir ama burda birşey yapmam demek olmaz . Sizin ricaniza gerek kalmadan uzatmak zorundalar bu verilmiş s?zd?r. Yalan soyluyor biz uzattık diyorlarsa Key Ortada hangi tarihte alındıgı ortada tv ile bağlanıp dogrulama yapabilrsiniz hocam. onlar uzattık der ben uzatmadınız derim onlarda tekrar bakıp evet uzatılmamıs diyip s?reyi eklerler bunun i?in rica yerine direk kendilerinin ilgilenmeleri lazım.

Not: tekrar edeyim yazılan şeyler asla sizin kişiselliginiz i?in degildir hocam aman yanlış anlama.

8. Bayram15

Trophy Points:
      38
      4 G?n 2 saat daha uzatıldı key..
      Fakat bir dahaki sefere beni bilgilendir mail adresinle birlikte...??nk? otomatik sistem normalde b?t?n keyleri uzatır ama askıda kalanlar olur bazen onları uzatmaz sanırım seninkide ?yle bişi oldu...

9. bombaci1

bombaci1 New Member

Trophy Points:
      0
      Hocam size pm ile bildirmiştim sizde tamam uzatıldı demiştiniz. bence yapanlar atlamış hatta maili ingilizce yazdım supporta duruyor gelen kutumda. İlgilendiniz i?in teşekkurler hocam

10. bombaci1

bombaci1 New Member

Trophy Points:
      0
      Şuan sorunsuz calısmaktadır ilgi i?in teşekkurler.

11. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Hocam bi aksaklık olduysa kusura bakmayın ya benden kaynaklanıyorda olabilir

12. Bayram15

Trophy Points:
      38
      fb sayfasını beğen :p

Share This Page