Oncelikle herkese selam honorbuddy yeni kullanmaya basladim tam ayarlarini anlayabilmis degilim pek vaktimde yok acikcasi bu yuzden bikac konuda yardim etmenizi rica ediyorum oncelikle honorbuddy calistirip ilk bg girdigimde sorunsuzca calisiyor fakat daha sonra bg ye girmiyor ve bir muddet sonra oyundan cikiyor ayni sey quest icinde gecerli bikac questten sonra karakter oldugu yerde kaliyor ve oyundan cikiyor son olarakta honorbuddy acmaya calistigimda max sessions hatasi aliyorum forumu inceledim ve buddyportal dan giris yapip baktimki oyunda olmamama ragmen honorbuddy aktif gorunuyor bana bu konulatda yardimci olursaniz cok sevinirim
oyun hatamı veriyor biraz daha acıklayıcı olman lazım... honorbuddynin i?in logs diye bi klas?r var onun i?indekilerden bi ka?tanesini buraya yapıştır.
Hayir oyun hata vermiyor oyun away durumuna gectigi icin kendiliginden logout oluyor problem botta yada ayarlarinda diyim artik yani bg ye bir defa giriyor. Cikinca hareketsiz hicbisey yapmadan bekliyor surekli girmesi gerekmezmi questte de ayni sekilde biyerde takili kaliyor ve logout veriyor pek vaktim olmadigi icin kullanamiyorum yarin aksam ancak gonderebilirim log dosyalarini yardimin icin tsk ederim
anladım log dosyalarından cıkar anca ne oldugu oyunda hata vermiyosa botla alakalı bi sorundur cozeler loglari atarsan.
Peki simdi anlamadigim belkide problemin sebebide olabilir bg klasorunde neden random yok ben bg secince alterec valley seciyorum ama random bg giriyor random veya digerlerini nasil seceblirim