• Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Onemli duyuru ! ! !

Discussion in 'Destek ve Bilgilendirme Forumu' started by Bayram15, Nov 20, 2014.

Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      Arkadaşlar çok kısa ve net olacak lütfen bana sorunuz varsa bunu "Özel Mesaj" ile değil foruma konu açarak yapın! (Özel Durumlar Hariç)

Ondan sonra "Soru sordum günler geçti cevap alamadım" "Hani 7/24 destek veriyordunuz?" gibi problemlerlede karşılaşmamış oluruz...!

Çünkü bu şekilde karşılaştığımız problemlere getirdiğimiz çözümler sadece müşteri ile benim aramda kalıyor ve hiç kimse bir tecrübe edinemiyor bu işten,bu yüzden böyle bi karar aldık ki, bu yolla herkes dolaylı yoldan karşılarına çıkmış ya da çıkabilecek problemlere karşı donanımlı olmuş olsun!

Gelip konunuzu açın, sorununuz şikayetiniz neyse anlaşılır bir dille anlatın çözüm üretmeye çalışalım.

*Ayrıca konu açtıktan sonra ben cevap veririm 24 saat sonra cevap vermez iseniz konu otomatik olarak kapatılır bilginiz dahilinde olsun, bu yüzden bir konu açtığınızda onu takipte kalın!!!

-He açtığınız konu kapatıldığında birşey olmaz sadece yeniden açmak zorunda kalırsınız bunuda dip not olarak düşelim...

Bunu söylemiş olayım ben bundan sonra kimse demesin özel mesaj attım cevap gelmedi!!!

Anlayışınız için teşekkürler..!

Thread Status:
    Not open for further replies.

Share This Page