• Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Param boŞa gİttİ --- berbat bİr teknik destek bİrİmİ var..

Discussion in 'Destek ve Bilgilendirme Forumu' started by omryldz, Dec 28, 2015.

1. omryldz

omryldz New Member

Trophy Points:
      0
      2 kere deneme sürümü bot aldım ama yardım etmediginiz için 2 kere param boşa gitti vermeginiz destek için teşekkür ederim...

madem tek basınıza yapamiyorsunuz daha fazla adam alsınlar yada sizde bırakın artık ... 10 gündür açtigim mesajlara cevap veren olmadı.... :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

2. batuhanaydin

batuhanaydin New Member

Trophy Points:
      0
      Haklısın hiç kimse ilgilenmiyor 2 haftadır güncelleme gelecek boşu boşuna bekliyoruz yapabilirlerse yapacaklar hiç bir destek veya çalışma garantisi vermiyor(lar) en iyisi satın almamak.. ödemeyi de geri talep etmek.

3. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      Omryıldız; problem çözüldü demişsiniz... kapattık bizde konuyu şimdi ilgilenilmiyor diyorsunuz...madem memnun deildiniz neden 2.sefer aldınız botu...bot gayet stabil çalışıyor 4 farklı pc de 3 farklı işletim sisteminde denendi bot...sizde bir sıkıntı var malesef...

Batuhan bey;
      Tankleader 2 haftadır kapalı zaten kullanılamıyor ve üzerinde halen çalışıyor teknik birimimiz, zahmet edip tankleader kısmına baksaydınız forumda görürdünüz...

4. omryldz

omryldz New Member

Trophy Points:
      0
      win 8 işletim sistemini 7 ye cevirdim ondan düzeldi.. ayrıyetten her açtigim konuda farklı problemler cıktı arada bir girip forumu kontrol ediceginize mumkunse günlük bakmanız iyi olur..

5. omryldz

omryldz New Member

Trophy Points:
      0
      bayram özelden mesaj attım cevap verirmisin...

6. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      Tatil'den dolayı biraz işlerimle ilgilenemedim anca bugün iş başı yapıyoruım hemen bakıyorum maillere....

Share This Page