• Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • proffessionbuddy mining-herb 300 takılma :D

Discussion in 'Destek ve Bilgilendirme Forumu' started by hilmicansali, Dec 4, 2014.

Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. hilmicansali

hilmicansali Member

Trophy Points:
      6
      Merhaba kolay gelsin :D
      1-90a zar zor kastıgım (botun sıkıntılarıyla) 90 lvl druıdıme hb proffbuddy ıle professıon kasmak ıstedım.
      Tabi haliyle questingde birçok kapanma stuck durma oldugu yerde donme gorevı olmayan moblarda takılmalar gıbı bır sorun yaşamanın halınde proffbuddyde de sorun yaşamak benı sasırtmadı.
      Honorbuddy dosyasının(orjinal downloadstan ındırdıgım hb) ıcındekı default profiles den buldugum Mining-Herb (1-600)flying-GB2 profilini yükledim
      başladım kasmaya daha sonra elındekı bırkac toplanan ıtemı ahde satışa koyup traın etmeye gıttı mınıng ıyı hoş guzel herbalısme geldı traın oldu kalktı mount traınerın orda bı ılerı bı gerı mehter marşı gibi takıldı durdu bekledım belkı bır sure sonra gıder dıye gıtmedı neyse orgrımardan cıktım gıttı kastı bıraz su an mınıng 166da herb 201de ve 1. problemı orgrımardakı mount traınerın orda kafasına gore donup durması ılerlememesı 2.si ashenvale,southern barrens gibi yerlerde moving to deyip sadece dolasıp toplmayıp bır de yenı traın edılen eşyaların bolgesıne gıtmemesı.hb log'da sureklı boyle bır yazı cıkması ''Mine/Herb 1-600: Blacklisting Kingsblood because it's grey
      Mine/Herb 1-600: My Skill: 186, Required Skill: 0'' ve topladıklarını mıner da bara cevırmıyor dırek satıyor sadece toplama ıslemı yapıyor yanı.Ayrıyetten southern barrensta mıne toplamak yerıne ordakı 90 lvl moblara dalıyor proffbuddy dıye kurdum levelıngde yapmadıgı hareketlerı yapmaya basladı
      Varsa proffessionbuddy ı (mining-herb) duzgun kullanabılen forumdakı arkadaslardan da rıcm bana yardımcı olması bneım mı bı tek bu kadar sıkıntım var leveling olsun proff olsun yoksa sıkıntı progrm veya profıllerde mı gercekten bılmek ıstıyorum buyrun bu da logum sayın yonetıcıler...

Attached Files:

2. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      Himican bey bence siz acayip takıntılı bir insansınız yada botu gerçekten bir insan yerine koyabileceğini düşünenlerdensiniz...
      Bot'tan beklentilerinizi bu kadar abartmayın , tamam tabi ki bot bu işlemlerin hepsini yapıyor ama azıcık kullanıcı bilgiside gerekiyor...Yıllardır bu botu başarıyla müşterilerimize sunuyoruz, ve bunca yıllık deneyimimizin sonucunda anladık ki bu ve bunun gibi sorunların temelinde kullanıcının bilgi eksikliği yatıyor.
      Siz herşeyi bottan bekliyorsunuz araştırma yapmayı pek sevmiyorsunuz anladığım kadarıyla.Azcık araştırın girin botu kurcalayın eklentileri kurcalayın forumda gezinin konuları araştırın açıp okuyun ney nasıl kullanılır yani türk milleti üşengeç olmaz ama biraz üşengeçlik var sanırım sizde herşeyi bottan bekliyorsunuz..
      Sorularınıza gelince,
      "Mine/Herb 1-600: Blacklisting Kingsblood because it's grey" demiş bunu translate e yazsanız anlarsınız zaten, item karaliste'ye alındı çünkü bir gri item diyo. demekki gri itemleri toplamaması yönünde bir talimat geliyor bir yerden...Bunu araıp bulabilirsiniz mesela nerede bu şekilde ayar mevcut girip bakıp kurcalayabilirsiniz... Bunuda geçtim bu yapmak istediğiniz işler için özel eklentiler var yani al sat sakla herb mining vs.. işlemler için bir dünya profil,behavior,ruıtin vs bir sürü zavazingo var forumda, girip araştırabilirsiniz bunlar ne işe yarar nasıl kullanılır...Siz şanssızsınız çünkü önceden bu tarz dosyalar hem güzellerdi hemde ücretsizdiler malesef artık store ile birlikte kullanıcılarımızda para kazanmak istiyorlar ve bu yüzden daha profesyonel eklentiler ücretli olarak satılıyor artık...
      Loot manager tarzı bişi vardı geçen birine lazım olmuştu bulmuştum ama şimdi bulamıyorum kaldırıldı mı acaba bilmiyorum ama bu işini görecektir...ben bulursam eklerim konuya düşen itemleri ne yapması gerektğini bota gösteriyor...

Thread Status:
    Not open for further replies.

Share This Page