• Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Profil Kullanımları

Discussion in 'Destek ve Bilgilendirme Forumu' started by Hyoma, Sep 19, 2013.

1. Hyoma

Hyoma New Member

Trophy Points:
      0
      Bayram 1 Arkadaşım sana merak ettigim bi soruyu sormak istiyorum forumda ki yabancı kısımlarıda geziyorum kendi dilimde yayımlanan kısımada bakıyorum neden bizim kısımımızda profiller ile ilgili herhangi bi anlatım yok yani bot u kullanmayı kurcalaya kurcalaya ?greniyor insan fakat işimize yarayacak g?zel profillerde var buradaki ?ogu kişi bot u mat toplamak i?in kullanabilir ama farklı ama?larada hizmet ediyor sonu?ta bot ?rnegin pvp burada kullanabilecegimiz profiller var rotasyon u d?zeltebilecegimiz profiller var ?ok ?eşitli plug inler var bunları nasıl ?grenicez

2. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      Bu profiller genelde 3.parti profiller olduğundan yazarları falan değişik...biz işinize en ?ok yaracak Kick profilleri t?rk?eye ?evirdik...he bazı arkadaşlar ek 1-2 profil veya pluginde ?evirmemizi istediler onlarıda ?evirdik ama tamammen orada g?rd?ğ?n? ingilizce altyapıyı t?rk?eye ?evirmemiz m?mk?n değil ?nk? profili veya ilgili plugini yazan kişi ingilizce yazmış yani i?indeki hatalar vs ingilizce ekrana yansıtılıyor tutup biz bunu t?rk?eye ?evirdğiğmizde log dosyalarında ?ok anlamsız dizeler g?rebiliyoruz bu y?zden bazı şeyleri doğal olduğu gibi bırakma taraftarıyız..

3. Hyoma

Hyoma New Member

Trophy Points:
      0
      demek istedigim plug in yada profil in t?rk?eleştirilmesi degil misal profil yazarı kişi profili yazmış ?ok da iyi etmiş paylaşımı yaparkende kendi dilinde a?ıklamasını yapmış şu şudur bu budur gibi yetkili kişi olarak orda paylaşılan ve izahı edilen profilin izah kısmını t?rk?eleştiremezmisin

4. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Yaa bu işe kalkışmıştım bi ara, ama sonra bi s?r? iş ?ıktı gerek iş gerek ?zel hayat konusunda biraz aksaklıklar olduda ben genelde ?ok gerekli şeyleri ?evirmeye ?alışıyorum zaten ama şimdi tutupta t?m kaynakları t?rk?eleştirmem imkansız :(

5. Hyoma

Hyoma New Member

Trophy Points:
      0
      tamamını olmasa bile ?nemli g?rd?klerini cevir misal plug in nedir ne işe yarar gibi bi ka? tanede ?rnek verirsin insanlar mevzuyu anlar kendileri halleder

6. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Yahu plugin nedir diye google a yazsan ordan ?ıkan sonucun aynısıdır heryerde plugin...Bota ek ?zellik ama?lı yazılmış yan yazılımdır plugin....mesela AutoEquip2, botun i?ine g?m?l? fakat tamamen ayrı bir ortamda geliştirilen ve g?ncellenen bir yan uygulama...ama tabi ki botla beraber ?alışıyor.. basit?e budur plugin anladın ? :)

7. Hyoma

Hyoma New Member

Trophy Points:
      0
      https://www.google.com.tr/search?q=...0&sourceid=chrome&espvd=210&es_sm=93&ie=UTF-8

plug in nedir yazarsan bu ?ıkar plug in sadece bot da kullanılmaz pek ?ok şeyin plug ini vardır

t?rk?e destek kısmında ilgilnemen i?in herhangi bi ?cret almıyormusun hayrına mı idare ediyorsun bu b?l?m? tam anlayamadım
      demek istedigim insanların işlerine yarayabilecek sabit bi konu a?san plug in şudur şunlarda işinize yarayacak plug inler deyip link verip de yanına şu işe yarar desen ?ok mu k?t? olur

8. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Hayir ben senn zorunu anlayamadim plugin nedir diye basladin fakat olay yavas yavas farkli yerlere gidiyoo...Evet plugin sadece botta olmaz her programda olabilir ama genel mantigi ve kullanim amaci %100 aynidir!!!! Hayir snn zorunu gercekten anlamadim ben yalnis anlama aradigin seyi veya bir plugin,behavior,rutin,profil herneyse indirip deneyip biraz beyin firtinasi yapmak mi zor geliyor yada google a girip translate yapmak mi zor geliyo yoksa bir konu acip "yaa arkadaslar bana boyle boyle bisi lazm yada boyle bisi buldm forumda bu ne ise yarar diye sormak mi zor geliyo?" kaldi ki forum denen meretin mantigi tamda budur!!! Yoksa her sorunun muhatabi ben olsaydim burasi forum degil Call Center olurdu ;) Gerekli gordugumuz icerkleri zaten turkcelestirip sabit konu seklinde koyuyoruz foruma ama dedigim gibi onume her cikan ivir ziviri cevirmekle ugrasirsak...Simdi soyle yapiyoruz sen sana lazm icerigi plugin vs herneyse bana yolluyorsun ben 1 kerelige mahsus snn guzel hatrin icin cevirip gerekli bilgilendirmeyi yapiyorumm.....Bu destegi forumun baska kosesinde mod veya adminlerden bulamazsin heee ;) Saygilar
      Sent from my B1-A71 using TheBuddyForum mobile app

9. Hyoma

Hyoma New Member

Trophy Points:
      0
      benim ne zorum olacak ben kendim ve diger insanların faydalanması adına bi istekde bulundum niye bu kadar abarttın anlamadım madem translate kullanıcaz niye tr destek kısmı a?ıldı b?ylede d?ş?nmek lazım neyse konuyu uzatmim kimsnein faydalanacagı bi başlıga d?n?şmedi bu onun i?in sil de yer kaplamasın :)

Share This Page