• Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Raf

Discussion in 'Destek ve Bilgilendirme Forumu' started by ddejavu, Dec 31, 2013.

1. ddejavu

ddejavu New Member

Trophy Points:
      0
      merhaba arkadaşlar. honorbuddy yeni kullanmaya başladm.2 acc var.raf yaptm. 2 charı aynı partye alıp,1 charla (tank) olarak oynayıp dier charı (dps) hb ile kontrol ederek dungeon yapmak istiyorm. bunu nasıl yapacağımı tarif edermisiniz? cvplar i?in şimdiden teşekk?rler.

2. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      Tank pek tavsiye edilmiyor genelde yani kullanıcı yorumlarını okuyorum yabancı forumdada oradakiler pek tavsiye etmiyor sanırım bi yerden sonra sa?malıyormuş tank ile

3. sameths

sameths New Member

Trophy Points:
      0
      bende o olayı yapamadım 2 hesap acık tek botla nasıl ıkısınıde kontrol edıyoruz bayram bı anlatırmısın

4. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      Tek botla ikisini kontrol edemiyorsun, ayrı ayrı 2 tane client olucak, 2 tanede Honorbuddy indireceksin sadece kullandığın key aynı olabilir oda key 3 oturumlu ise tabi ki...

5. ddejavu

ddejavu New Member

Trophy Points:
      0
      cvllar i?in teşekk?rler. ben zaten tankı oynayıp dier charı bota bırakmak istiyorum.hb de uyarı veriyor tankı se?ince. maksat tank se?ip hızlı sıra gelmesi dier charnda botla oynaması

Share This Page