• Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • [Release]Ryftomate 1.01.922 for RIFT 1.5 Hotfix #4 - 06/10/11

    Discussion in 'Archives' started by Hawker, Oct 13, 2011.

    Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. Hawker

      Hawker Guest

      Two days are being added to all keys. Apologies for being so slow.

      Code:
      ADDED
      - Added Blacklist.Add(string name)
      
      - Added LoadProfile task
         Syntax: <LoadProfile Name="xxxx" />
      
      - Added ForceVendor task
         Syntax: <ForceVendor />
      
      - Added Condition="" arg to GrindTo task. It will grind till the condition is true
         Syntax: <GrindTo Condition="GetItemCount(&quot;Awesome Sword&quot;) &gt;= 3" />
      
      - UseObject task now has a new arg "WaitForObjects" which is true by default. 
      
      - UseItemOnMobsObjective task now works for objects aswell. Also a new arg "TargetMobs" and "OnGround" added. 
      	If the npc/object is not targetable you should use TargetMobs="False" and if you want to use item on npc/object's location you should use OnGround="True"
         
      - Added UseItemOnGroundObjective task.
      	Syntax: <UseItemOnGroundObjective Quest="Wanton Flame" Item="Spear of Light" Tracking="1" X="6341.639" Y="821.0468" Z="3797.765" ClickToX="6342.104" ClickToY="821.127" ClickToZ="3797.997" />
      			or
      			<UseItemOnGroundObjective Quest="Wantom Flame" Item="Spear of Light" Tracking="1" UseRange="10">
      				<Area>
      					<Hotspots>
      						<Hotspot X="123" Y="213" Z="213" />
      						<Hotspot X="987" Y="232" Z="654" />
      					</Hotspots>
      				</Area>
      			</UseItemOnGroundObjective>
      
      - PickUpQuest task now supports picking up quests from items. 
      	Syntax: <PickUpQuest Name="Definitely Defiant" Npc="Infernal Research" />
      
      - HasItem() Condition has been added.
          Syntax: <If Condition="HasItem(&quot;Spear&quot;)">
      
      - GetItemCount() Condition has been added.
          Syntax: <If Condition="GetItemCount(&quot;Spear&quot;) &gt;= 1">
      
      - IsObjectNearby(name, distance) Condition has been added.
      	Syntax: <If Condition="IsObjectNearby(&quot;raphus&quot;)>
      			or
      			<If Condition="IsObjectNearby(&quot;raphus&quot;, 30)>
      
      - Added While Task
      	Syntax: <While Condition="xxx"> ... </While>
      
      - Added UserDialog Task
          Syntax: <UserDialog Quest="" Tracking="" AllowBotStop="True" SoundCue="Exclamation" SoundCueInterval="3"  ExpiryTime="9" ExpiryAction="InputEnabled_Continue" StopOnContinue="False" Text="End of Line!\n\nYes, I fight for the users!" />
                    
          Options:  ExpiryAction="InputEnabled_Continue" /  ExpiryAction="InputEnabled_Stop"
                    AllowBotStop="True" / AllowBotStop="False"
                    StopOnContinue="True" / StopOnContinue="False" 
                    
                    SoundCue="Exclamation"
                    SoundCue="Asterisk"
                    SoundCue="Beep"
                    SoundCue="Exclamation"
                    SoundCue="Hand"
                    SoundCue="Question"
      
      
      BUGFIXES
      
      - All tasks will pick closest object/npc when doing their job now.
      - Loot Job will not try to loot an object more then twice.
      - Improved approaching to mobs logic for Cleric
       
    2. Kickazz006

      Kickazz006 Well-Known Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      20,567
      Likes Received:
      302
      Trophy Points:
      83
    3. perola

      perola New Member

      Joined:
      Jun 1, 2011
      Messages:
      10
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      There seems to be a bug with this, when i start the bot i get a corrupted data warning from rift and all the icons turn invisible(buffs ect) This only happens when i run the bot, i tried recover/restart comp, nothing works. After a while it cant even open npc dialog :/

      Note: Rift works perfect when not using the bot.
       
    4. Adrian Kelley

      Adrian Kelley New Member

      Joined:
      Oct 12, 2011
      Messages:
      92
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      ok now its time for an update on this end need a reset for Ryftomate 1.01.922 for RIFT 1.5 Hotfix #6 LOL good old trion worlds
       
    5. redevilinux

      redevilinux New Member

      Joined:
      Oct 13, 2011
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hi there, i'm looking for a bot that will do WarFronts for me like auto Q is this bot the one? it does so? plx let mek now i cant find that answer on the forum thx!
       
    6. enprinte

      enprinte New Member

      Joined:
      Jan 4, 2011
      Messages:
      4
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      New hotfix out :(
       
    7. Kickazz006

      Kickazz006 Well-Known Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      20,567
      Likes Received:
      302
      Trophy Points:
      83
      not yet, as soon as the defiant profiles are out, i believe that's our next step; up to Hawker
       
    8. WhiteDevil

      WhiteDevil New Member

      Joined:
      Sep 26, 2010
      Messages:
      21
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      So rift did 2 patches in the last 24 hours? wtf....
       
    9. serial

      serial Guest

      how many time for the next update?
       
    10. Tony

      Tony Guest

      there is no ETA atm but you know we are fast :p
       
    11. WhiteDevil

      WhiteDevil New Member

      Joined:
      Sep 26, 2010
      Messages:
      21
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
    12. Tony

      Tony Guest

      should be ready within the next hours,dont worry :)
       
    13. Adrian Kelley

      Adrian Kelley New Member

      Joined:
      Oct 12, 2011
      Messages:
      92
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      geesh I hope you guys figure it out soon ive gotten to use this program a whole 30 minutes since ive got it and ive had it for 2 days now lol sighs at trions mutliple updates for stupid things that could have waited till next week.
       
    14. Adrian Kelley

      Adrian Kelley New Member

      Joined:
      Oct 12, 2011
      Messages:
      92
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      lmfao dont bother releasing for the last update cause they are shutting down in 30 minutes for yet another update
       
    15. coon25

      coon25 New Member

      Joined:
      Jun 30, 2011
      Messages:
      25
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Its ok NA sever just get the same patch with the EU
       
    16. serial

      serial Guest

      bot is up ?
       
    17. Tony

      Tony Guest

      not yet,you will be informed
       
    18. sparks

      sparks Active Member

      Joined:
      Apr 23, 2010
      Messages:
      1,174
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      38
      just logged in and updated to #7
      ok ?
       
    19. Adrian Kelley

      Adrian Kelley New Member

      Joined:
      Oct 12, 2011
      Messages:
      92
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      yeah the updates are getting a little out of hand i mean really cmon, now ryfto has been down for more then 24 hours cause of these stupid updates, trion is really getting on my nerves.
       
    20. Kickazz006

      Kickazz006 Well-Known Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      20,567
      Likes Received:
      302
      Trophy Points:
      83
      They don't want us botting; we're trying to keep everyone safe and i'm 100% sure that they patch so much because of us. Didn't you noticed that rift didn't patch much until we released the bot publicly?
       
    Thread Status:
    Not open for further replies.

    Share This Page