maddogs-svn - Revision 77: /trunk Honorboddy icin... SVN felan diyor. bir kac kere neymis indireyim dedim birsey bulamadim...
Combat rutinlerine Combat Routines buradan ulaşabilirsiniz. İyi kaliteli rutinler genelde ?ok kullanıcı tarafından indirilir ve ?ok indirilen kullanılan dosyalar yıldız işareti ile okunma sayısına g?re işaretlerinir. Bunları zaten biliyorsunuzdur ben yinede bir hatırlatayım dedim... İstediğiniz rutinin konusuna girdiğinizde s?z konusu dosyaların konuya attach olarak eklendiğini g?r?rs??z ve indirebilirsiniz. L?tfen rutinleri indirmeden ?nce i?eriğini okuyunuz ve ?yle indiriniz. Herhangi bir kısımda sorunla karşılaşırsanız tekrar bu konuya yazabilirisiniz...Konuyu a?ık bırakıyorum....
Evet bunlari biliyorum ama hatirlatmaniz icin yinede tsk`ler... Ben icerigi okuyorum ama sorun suki benim burda linkledigim, konuda "download" yazisinin altindaki link.
SVN sadece update i?in gerekli bir ara? siz normaldede SVN olmadan combat rutinlerini indirebilmeniz gerekiyor..İndirmeye ?alıştığınız rutinin linkini atarmısınız ?Eğer olmuyorsa
direk indirme linkleri yoktu.... hem az arastirma yaptim, svn veya svn kullanmayanlar icin linkler var ayriyetten. benim indirmek istediklerimde sadece svn likleri vardi mecburi svn cektim... yukarida yazdigim link tek, baska birsey yok konu altinda, bir tek o g?nderdigim link var.