• Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Süresiz ban yedim

Discussion in 'Destek ve Bilgilendirme Forumu' started by jujucuk, Apr 2, 2014.

1. jujucuk

jujucuk New Member

Trophy Points:
      0
      Dün akşam itibari ile süresiz ban yedim gelen ticketa hesabın sadece sıfırlanabileceği yazıyor premium üyeyim ne yapılabilir?

2. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      Neden banlandığını sor hemen bot olduğunu kabul etme, abuk subuk oynama falan derlerse "benim hesabımlı ufak oğlum oynayamıyacak mı yani?" gibisinden bir soru sor...

3. jujucuk

jujucuk New Member

Trophy Points:
      0
      Söz konusu cezaya neden olan eylemlerinizi incelediğimde inanılmaz sayıda fazla savaşta hiçbir hareket yapmadan tankınızı başı boş bıraktığınızı (AFK), yine çok fazla savaşta tankınızın yerinden kıpırdaman boşa atışlar yaparak savaşları tamamladığı net olarak görülmektedir ve bu tür eylemlerin karşılığı olarak hakkaniyetli bir şekilde söz konusu yaptırım uygulanmak durumunda kalınmıştır. Biz hiçbir oyuncunun hesabını kapatmak istemeyiz ancak diğer oyuncularımızı korumak adına bu gibi eylemleri karşılıksız bırakmamız mümkün değildir. verdikleri cvp bu sıfırlama talebinde bulunursan herşeyi silip üyeliği açarlarmış

4. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Başı boş durmak ne demek savaşta ? sen hiç takip etmedin mi savaşta tank gidiyomu duruyomu boşa ateş etmesi imkansız çünkü otomatik kenetleme sistemi var botta profil falan kullanmadın mı hiç ?

5. jujucuk

jujucuk New Member

Trophy Points:
      0
      Banımı açmıyorlar arkadaşlar süresiz ban yedim prmium olduğu halde sadece sıfırlama talebini kabulederem bütün tankları silip öle açarlarmış.

6. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Valla geçmiş olsun bir dahakine güzel bi profil desteği ile bot yapmaya çalış adamların sana dediği gibi tankın savaşlarda sadece yerinde durup aptalca hareketler yapmadığından emin ol! Yada kendi profillerini kendin yapıp bot yap...Ayrıca her tankla bot yapma vede son olarak bu banlanan hesabını eğer içinde özel birşey yoksa kullanma yeni hesap açıp bot yap ki bunu takip edeceklerdir...Tekrar geçmiş olsun üzüldüm hesabının gittiğine :(

Share This Page