Bildiğiniz ?zere oyun yeni s?r?me ge?ti, haliyle botu kullanamadık. Bayram arkadaşımız yazmış ticket a?arak s?reyi talep edebilirsiniz diye. Ben dediği gibi T?rk?e ticket a?tım, bana paramın iade edildiği s?ylendi fakat 2 g?nd?r gelen giden bir para mevcut değil. Zaten birka? g?n? kalmış bot i?in para iadeside gerekli değildi fakat ?nemli olan iade yapıldı denmesine rağmen yapılmamış olması. Botu neden kullanıyorum?. -Hem yarı zamanlı ?alışıp, hemde okuyorum. Evde oturmaya, nefes almaya vaktim olmuyor. A?tığım hesaplardan 3-5 kuruş bir şey kazanmak i?in bot kullanıyorum. Sıkıntın nedir?. -Botu bug?n yine satın aldım, karakteri 8 level yapabildi, artık s?rekli hata veriyor. Kullanamıyorum. 3-5 liranın hesabını mı yapıyorsun?. -Hayır 3-5 liranın hesabı değil bu. Ben wow hesapları i?in hepiniz gibi aylık bir para ?d?yorum. Botu kullanamadığım her g?n hem bot parasından, hemde oyun parasından zarar ediyorum. Neden ticket a?mıyorsun?. - Yine T?rk?e ticket a?tım, bana gelen cevap "English pls"... Bayram hocam ne yapacağınız bu konu hakkında?. Benim botun ?cretini iade etmeniz benim işime gelmiyor ??nk? bir iade yansımıyor hesabıma, sanal kart bulup alıyorum. İnanın benim 2-3 g?nde bir 3-4 lira verecek durumum yok. Şu oyuna 3-5 birşey kazanırım diye 1 ay ?nce başladım ben, ?yle usta farmcı falanda değilim.
Yaa bilmenizi isterim ki support bir kişiden ibaret değil d?nyanın ?eşitli yerlerinde ?alşanlarımız var farklı diller ile alakadar...Ama bu english pls olayını soruşturacağım s?z..Paranızın iadesine gelnce, paranız %100 iade edildi beyefendi merak etmeyin 5 senedir bu piyasadayız kimsenin ne bir kuruşu kaldı bizde ne de bizim alacağımız...Sadece bankanızı arayıp "Working Balance"ı yani işelemde olan ?demeleri kontrol ettirin zira t?rkiye i?i para transferi değil s?z konusu olan yurtdışından bir transfer s?z konusu, ayrıca yapılan şey iade, koşulları vardır bunun bankalar 2-3 iş g?n? bekletirler...Sanırım isminiz Ahmet bey değil mi? size g?nderilen iade mesajını bizzat teyyit ettim ve onayladım oradan biliyorum arzu ederseniz i?eriğinide paylaşabilrim fakat bundan ?nce bir yazışmanız olduysa support ile ve ben işte değilsem teyyit edecek insan olmadığından ve sizi bekletmek istememelerinden ?t?r? sizden ingilizce yazmanızı isterler, yani size illa t?rk?e cevap vereceğiz diye benim işe gelmemi beklememek gayet iyi bir davranış her ihtimale karşı sizin ingilizce bildiğinizi var sayarak sormuşlardır size daha hızlı ve etkili bir şekilde yardımcı olabilmek i?in bu konuda anlaştığımızı sanıyorum... Paranızı niye iade ettik? Şimdi biz kimseyi burada zorla tutmuyoruz, her insanın birşeylerden vaz ge?me gibi bir opsiyonu olmalı zaten malumunuz ?zre son g?nlerde yaşanan aksiliklerden dolayı m?şterilerimizin bizi tercih etmek istememe gibi bir d?ş?nceleri olabileceğini g?z ?n?ne alarak diyoruz ki, "bu insanlar para verip son g?nlerde yaşanan aksiliklerden dolayı eğer kendi i?lerinde bizden vazge?me gibi bir d?ş?nceleri olduysa biz hi? kimseyi zorlamayalım,parasını iade edelim eğer bizi beğendiyse tekrar alır yok beğenmediysede almaz" tamamen bu mantıkla iade edilmiştir paranız...Fakat unutmayalım ki bu iade olayınında bir kurallar ?er?evesi ve koşulları vardır her ?n?ne gelen iadesini talep edemez, etsede alamaz.. ?rnek veriyorum adam 30 g?nl?k bot almış 15 g?n problemsiz botu kullanmış 15 g?n sonra 3-5 g?nl?k aksama oluyor, (-ki biz bu aksamaları tekrardan kendisine ekliyoruz) ve hemen iadesini istiyor..B?yle birşeyde s?z konusu değil tabi ki..Bu konudada anlaştığımızı varsayıyorum. Gelelim bot durumuna,bildiğiniz gibi size G?ncel HB bilgilendirme adlı konudada bahsettiğim ?zre botumuz şu anda betada. Şimdi blizzard her ninja patch'de onlar i?in ?ok ufak bir şeyi bizim i?inde değişmesi gereken tonlarca veri,kod vs...yi değiştiriyor..?rnek veriyorum adamlar oyunda bir NPC'yi bir yerden alıp 200 metre uzağa koysalar bu bize Behavior dosyalarından tutunda profiller,rutinler vs.. gibi bir s?r? detayın değişmesi anlamına geliyor..Şimdi adamlar zaten ?arşamba sabah kapatıyolar oyunu ?ğleden sonra anca a?ılıyor.. Biz şimdi ne ara a?alım oyunu,nerede ne değişmiş bunu bulalım, sonra bunun ?zerine ?alışalım,biz bunu yaparken sizden daha farklı şikayetler gelsin,sonra onların ?zeirne olalım sizce bunların hepsi kolay işlermidir ?Biz demiyoruz ki yapmayacağız ge?mişte niceleri oldu bu tarz problemlerin hepsini aştık Allahın izniyle bunlarıda bertaraf edeceğiz..Lakin bize gerekli olan sadece sabrınız ve bir ?ok arkadaşımızın yaptığı gibi karşınıza ?ıkan problemleri LOG dosyalarınız ile paylaşarak bizleri bilgilendirmeniz..Bu zaman ?er?evesinde kaybolan g?nlermiş,oymuş buymuş derdiniz tasanız olmasın zira daha ?ncede s?ylediiğim gibi bizde kimsenin ne g?n? ne parası kalır!! Hepinizin problemleriyle tek tek ilgileniyoruz merak etmeyin şahsen ben ??zemediğim problem olduğunda direkt olarak base'deki arkadaşlara yolluyorum bu botu k?kten yazanlara onlar ilgilenip bakıyorlar...Hi? kimse merakta kalmasın l?tfen, daha stabil bir HB i?in ?alışmalarımız tam gaz devam ediyor sadece sizden sabrınızı esirgememenizi rica ediyoruz...Yinede bu yaşanan aksaklıklardan dolayı sizden şahsım ve şirketim adına ?z?r diliyorum.