hehe lipon enas.. dio me mena mesa.. posi akoma ellines imaste edo? btw tony, merikes erotisis re, esi 3eris C# coding i ise aplos web admin?
ti kanete!! ta ellinika mou me to keyboard ena skata! ande re tony to honorbuddy / gatherbuddy ena to Yamo!
hehe e ego tora re prospa8o na ma8o kati psila me coding. diskolo ine alla p 8a m paei 8a ma8o e ides re mindtrapper, mexri kai o Hawker 8axi rizes ellinikes =p
eyo ima sti ameriki, 8elo na pao sti ellada to kalokeri ima sto kalifornia. all o pateras kai mama mou yenithikane sti ellada. poli ellines pezoune ta video!
εγω εχω να προσθεσω το εξης μαγκες.... Κουκουρουκου powerangers! απο coding κατι ξερω στην C ++ pascal κτλ .σπουδαζω πληροφορικη
apo sponda bika stin pliroforiki filos ola me skonakia ta pernaw alla ton gamimeno ton programmatismo akoma ton xrwstaw
Paidia gia na grapsei kapoios ena cc gia mia class ti gnoseis xreiazetai akribos? Diladi an pas apo 0 programmatismo, paizei na tin palepseis me guide i psaxnontas sto net i na min to epixeiriso?