• Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Winterbuddy SATIN ALANLAR BURAYA ÇOK ÖNEMLİ!!!

Discussion in 'Destek ve Bilgilendirme Forumu' started by Bayram15, Sep 15, 2014.

Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      Arkadaşlar bot ailemiz gün geçtikçe büyüyor bildiğiniz gibi.
      Bunu takiben bizde ekip olarak her geçen gün genişliyoruz lakin yinede gerek support gerekse takip olarak botlarımıza yetişemiyoruz.Bu durumdada bize gösterdiğiniz anlayış için ve bizleri yalnız bırakmadığınız için sonsuz teşekkürlerimizi size borç biliyoruz!
      Bu durumda tahmin edersiniz ki bizde stratejik olarak diğer botlarımızın gerek satış olarak gerekse performans olarak arkasında kalan botlarımız üzerinde bir değerlendirmek yaptık ve bir sonuca vardır ki şöyle;

Üzülerek söylüyorum ki Neverwinter için olan botumuz Winterbuddy'nin 31-12-2014'den itibaren desteğini satışını ve desteğini durduracağız!!!
      Bu aşamada tabi ki bu botumuzu 2014 yılı içerisinde satın almış olan kullanıcılarımızı madur etmek istemiyoruz.
      Burada kırmızı yazdığım kısıma dikkat edelim 2014 yılı içerisinde satın almış olan kullanıcılarımıza bir kolaylık yapmak istiyoruz,bu kullanıcılar eğer isterlerse ödemiş oldukları paraları geri iade alabilirler ya da başka bir bot ile KEY'lerini değiştirebilirler.Yani kısaca şöyle, Winterbuddy için KEY'iniz varsa bu key için ödemiş olduğunuz parayı geri iade alabilir veya "Yok ben başka bir bota geçmek istiyorum" diyorsanız bunuda ikinci bir opsiyon olarak yapabilirsiniz.
      Size şahsi tavsiyem, dünya online oyun piyasasının yeni gözdesi olan ArchAge için olan yeni botumuz Archebuddyi denemenizdir! :)

Her iki durum içinde
      support@thebuddyforum.com adresine Türkçe veya İngilizce olarak bir ticket atmanız gerekmektedir!

Saygılarımla Bayram15 -Moderatör-

Thread Status:
    Not open for further replies.

Share This Page