• Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Yardım L?tfen

Discussion in 'Destek ve Bilgilendirme Forumu' started by nbea, Jun 10, 2013.

Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. nbea

nbea New Member

Trophy Points:
      0
      Arkadaşlar merhaba. oyunda da bu hb dede yeniyim 3 g?nl?k deneme s?resini aldım ama sanırım başarılı olamadım affınıza sığınarak sizlerden yardım isticem. 1. doğru profili nasıl se?mem gerektiğini anlamadım forum da da ing olmadığndan doğru kararlar verip başarılı olamadım birka? profil indirdim ama doğru olmadığına ?alıştıramadağım i?in emin oldum diyebilirim. hb yi a?tığımda başllattıktan sonra genelde karakter hep olduğu yerde kalıyor ben atak yap dersem skilleri felan kendi vuruyor ve kutuları gidip topluyor. Ama bir s?re sonra hb hata verip kapanıyor.

Karakter level22 NightElf Hunter buna g?re bir profil ?nerirmisiniz.

Last edited: Jun 10, 2013
    2. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      merhaba nbea,
      ne gibi bir hata verip kapanıyor? sistem hatası mı?

3. nbea

nbea New Member

Trophy Points:
      0
      sistem hatası değil program ?alışmayı durdurdu diyor ve kapanıyor. Gerekli dosyaları da kontrol ettim Microsoft .NET Framework 4 ve Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) bunlarda kuruldu 10 dk ka ?alıştırabildim ve kapandı. s?rekli tekrar a?mam gerekiyor hb yi 10 dk ?alışıyor ve kapanıyor. yararı olurmu bilmiyorum ama işletim sistemim win8 64 bit.

4. Bayram15

Trophy Points:
      38
    5. nbea

nbea New Member

Trophy Points:
      0
      iş yerimdeyim ilk fırsatta yollicam. ilginiz i?in teşekk?rler.

6. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Peki bekliyoruz...

7. nbea

nbea New Member

Trophy Points:
      0
    8. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Hocam hi?bir hata g?r?nm?yor 0 hata...sadece Nav dosyaları indiriliyor g?r?n?yor bu dosyaların inmesi i?in işlenmesi i?in biraz amana ihtiya? var biraz bekletirseniz botu iyi olacka...
      Vede doğru profili se?tiğinizden eminsiniz değil mi? Profillerinizi karakter leveli,harita karakter t?r? yaplmak istenen iş gibi kriterlere dayanarak se?iyoruz...Unutmayın...

9. nbea

nbea New Member

Trophy Points:
      0
      hocam :=) akşam hi? ?şenmedim elimdeki profil dosyasına g?re bir karakter a?tım birde b?yle deniyelim dedim elle birka? lvl kastıktan sonra botu a?tım ?alıştırmaya başladım g?zel bir şekilde 5 ile 10 dk arası ?alıştı daha sonra yine aynı hata program sonlandırıldıu dedi yine yeniden a?tım tekrar denedim yine aynı s?re yine kapandı. Net. platformunda hata var sanıyorum o da benim kendi pc den kaynaklanabilir. Sizin tavsiye edebileceğiniz yani bot bu işletim sisteminde daha kararlı ?alışır diyebileceğiniz bir işletim sisteminiz varmı ? Xp win7 win8 32 bit 64 bit varsa onu kurup ?yle denicem bot bence harika ama kullanıcının profilini kendini bulması yapması yada forumdan bulup derlemesi biraz sıkıntı hani diyorum her karakterin belirli profillerini burada turk?e platformunda paylaşırsanız hem ben hem diğer arkadaşlar faydalanabiliriz b?ylece sizlerede daha az iş d?şer.

neyse cevabınızı bekliyorum hocam. :) iyi forumlar.

10. Bayram15

Trophy Points:
      38
      win 7 de kullanıyorum şahsen ben 64bit gayet stabil ?alışıyor...Ya o profiller genel paylaşım olduklarından tek konu başlığı altında tutmak işimize geliyor şimdilik..Ben her karakter i?in profili koyarım foruma ?şenmem lakin o kadar ?ok profil varki ve her işin var ?ok sayıda profil ?rneğin bunun professionbuddy si var quest profilleri var Dungeonbuddy vs... profilleri var ve de bu modlar i?in bir ?ok level aralığında bir ?ok ?eşit profil var tek tek bunları ayıklayıp buraya koyarsak b?y?k karmaşıklık ?ıkar ??nk? profiller honorbuddy konu başlığında g?ncel şekilde yayınlanıyor şimdi ben buraya koysam bir s?re sonra yeni profiller gelmeyeceği i?in koyduğum profiller eskiyecektir..Sizde yeni profil arayışına gireceksiniz bu sebepten gereksiz kalabalık etmiş olackalar burada...Yoksa ben işinizi kolaylaştıracak her işi d?ş?n?yorum merak etmeyin :) Yakında bu profil se?me,y?kleme,ayar yapma vs gibi konular i?in tutorial tarzı bir ?alışmam olacak..
      NOT: Bu arada bug?n g?nlerden ?arşamba yani patch g?n? honorbuddy ?alışmayabilir haberiniz olsun..?zerinde ?alışıyoruz ekip olarak şuan forumu takipte kalın yani patch i?in.....

11. nbea

nbea New Member

Trophy Points:
      0
      teşekk?r ederim. işletim sistemini değiştirip bir deneyelim bakalım sorun olursa yazarım. Bu arada dikkat ettim senden başka forumda yardımcı olan yok sanırım herkes armut pi azıma d?ş mantığında. aslında herkesin başından bişiler ge?miştir. ama yardımlaşma namına bişi g?remedim sana allah kolaylık versin işin zor.

12. Bayram15

Trophy Points:
      38
      :) İyi bir konuya değindin aslında,ama olabilir b?yle şeyler forum şurda 2-3 aylık daha biraz ?ekingen bir kitlemiz var :)) Ama yeni arkadaşlarımız senin gibi aktiv oluyolar bende bu durumdan ziyadesiyle memnun oluyorum...
      Ne yapsak bilmem ki forum başlığına "Gezi Parkı" mı yapsak...Malum şu sıralar baya bi b?t?nleştirici etkisi var :p

13. nbea

nbea New Member

Trophy Points:
      0
      :) doğru tespit.

14. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Şu ma?ıda son saniyede kaybetmeyeydik iyiydi :)

15. nbea

nbea New Member

Trophy Points:
      0
      Banvit Cim Bom'a dur dedi! hehe bişi kaybetmiş sayılmazsınız. kaza kurşunu diyelim.

16. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Yaa ?ok ayar oldum sorma.38sn kala basket+serbest atışı ka?ırdı j.nelson onu atsa berabere :/

17. nbea

nbea New Member

Trophy Points:
      0
      Hocam bende hala kapanma problemi devam ediyor. Senden bir ricada bulunabilirmiyim ? ?alıştığından emin olduğun bir profil dosyası tavsiye edermisin ve hangi karakteri a?mam gerekiyorsa bana bi yol g?ster birde ?yle deniyim bende mi sorun yok sa Pc demi bilemedim.

18. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Ya yok problem varsa LOG dosyası zaten g?steriyor nedir, log u y?kleyin ilk ?nce biz bakalım bişey varmı g?r?n?rde yoksa farklı bir alternatif d?ş?n?r?z

19. nbea

nbea New Member

Trophy Points:
      0
    20. Bayram15

Trophy Points:
      38
      nbea WoW Settings'den Dx9 kullan d?zelir problemin...

Thread Status:
    Not open for further replies.

Share This Page