• Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • Zar atma sorunu

Discussion in 'Destek ve Bilgilendirme Forumu' started by bombaci1, Jun 11, 2013.

1. bombaci1

bombaci1 New Member

Trophy Points:
      0
      Bayram hocam benim konuları kapamasan bi başlık altından yazsam hep s?rekli konu acıyorum :)

Herşey d?zeldi derken şimdide dungeonlarda zar atmıyor. Bu loot dan once zar atıp loot yapmıyordu smdi loot yapip zar atmıyor hi?bir iteme.

http://img27.imageshack.us/img27/1371/rollab.jpg

2. bombaci1

bombaci1 New Member

Trophy Points:
      0
      Birde dungeonlara otomatik enter yapmıyor. sıraya yazılıyor gelince enter ekranı otomatik giriodu ?nceden simdi girmiyor :)

3. Bayram15

Bayram15 Moderator Moderator

Trophy Points:
      38
      Sen en iyisi temiz bir y?kleme yap...Kullandığın profiller falan varsa yedekle onları pluginleri falan değil yalnız onları yeniden y?kle ve tek tek y?kle ?alıştıklarından emin ol...
      Yeniden indir HB'yi başka bi klas?re ayarları biliyosun zaten Dungeonbuddy ve AutoEquip ayarlarını...Tekrar bir dene bakalım olması gerekiyor...Ondan sonra tekrar beni bilgilendir bakalım ne olacak...

4. bombaci1

bombaci1 New Member

Trophy Points:
      0
      Hocam kullandıgım hi?bir profil yok sadece kickaz lvl profili var onlardan olma şansı yok daha d?n oluyordu.tekrardan silip y?klesem sanmıyorum d?zlecegini

5. Bayram15

Trophy Points:
      38
      San san sen :) dene bi

6. bombaci1

bombaci1 New Member

Trophy Points:
      0
      Tamamen sildim programı tekrar y?kledim zaten tek profil var kickaz onuda silip 0dan koydum. updatenide yaptım degişen hi?bir şey yok hocma dedigim gibi ?yle sil yeniden y?kle lik birşey degil bu ya bi ayarım yanlış ya bug oldu.Sorun olsa hi? ?alışmaz yarım ?alısıyor :)

7. bombaci1

bombaci1 New Member

Trophy Points:
      0
    8. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Bu almayan g?rev elle yaparak atlatmayı denermisin ?

9. bombaci1

bombaci1 New Member

Trophy Points:
      0
      Hocam gittigi yerdeki npcde g?rev yok olsa alip yapcam. Beni uyuz eden de bu bu botda. gidio quest almaya o npc de quest yok 20saat acık bırakın orda bekliyor..

10. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Kick's profillerini kullanıyorsun değil mi hala ...Allah Allah ?ok ilgin? ya ge?enlerde b?yle şikayetin yoktu senin ne yaptında b?yle oldu acaba...Her questte mi b?yle yapıyor bu ? yoksa bir questte takılıp kaldı mı?
      Ya bak normalde profillerde b?yle ufak tefek hatalar olabiliyor nihayetinde profil ?ok emek gerektiren ve yazılması kolay olmayan birşey..Bu patchlerde NPC'Leri ve Questleri biraz değiştirdiler fakat profil yazarlaru bu değişiklikleri profillere uygulayamadılar bu sebepten bazı g?revlerde sorunlar yaşanabiliyor fakat o sorun yaşanan g?revi botsz yapıp atladığında problem d?zeliyor...Bunları yaşıyoruz yani..Sende acaba ?yle bir durumdamısın diye soruyorum

11. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Sen şimdiki bu sorun yaşanan g?revleri botsuz yapmayı dene bakalım..Şayet aynı problem yaşanırsa sana Cava'nın profillerinden bir tane ?nerelim.

12. bombaci1

bombaci1 New Member

Trophy Points:
      0
      Bunu baya yaşyan var hocam google yazdım direk forumdan 10larca link cıktı. işte g?rev almaya gittigi yerdeki npc de g?rev olmuyor lanet şey. g?rev olsa ben yapıcam o atlasın... yani xxx npc gidiyor g?rev i?in npc de g?rev yok.. birde bot bozuldu sanırım wow g?ncelleme yapmıs calısmıyor

13. Bayram15

Trophy Points:
      38
      Evet evet ?arşamba bug?n ondan...Patch g?n?...?alışmamız s?r?yor bot i?in bu profil şikayetine yazara ileteceğim onunlada bir konuşayım bu konuyu bakayım ne diyecek seni bilgilendiririm sonra..Bu arada sende bot ?alışmaya başladıktan sonra Cava'nın profillerinden bularak deneyebilirsin.

14. bombaci1

bombaci1 New Member

Trophy Points:
      0
      Şu cava nin profili nerde hocam ? birde arkadasımda ?yeligi ?m?rl?km?ş sanırım o bende bot ?alısıyor dedi bizde nezaman calısır?

15. Bayram15

Trophy Points:
      38
    16. bombaci1

bombaci1 New Member

Trophy Points:
      0
      Patch sonrası erken gelen beta s?r?mlerine erişim hakkım var, ben kullanabiliyorum şuanda. 1saat ?nce yazdı arkadas hocam

Share This Page