• Visit Rebornbuddy
  • Fpsware Rogue

    Discussion in 'Archives' started by fpsware, Jan 15, 2011.

    1. Swizzie

      Swizzie New Member

      Joined:
      Feb 19, 2011
      Messages:
      915
      Likes Received:
      7
      Trophy Points:
      0
      Works Great so far thanks alot +rep
       
    2. discountman

      discountman New Member

      Joined:
      Jun 12, 2010
      Messages:
      10
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      09-08-2011_5_35 PM 5040 Log.txt
      Line 141:
      [5:35:33 PM:368] Compiling E:\Honorbuddy\CustomClasses\fpswarerogue

      rename your fpswarerogue folder to "Fpsware Rogue", so the path looks like:
      E:\Honorbuddy\CustomClasses\Fpsware Rogue

      It's unable load Fpsware Rogue and is trying to use Singular, but that is failing for your class/spec.
      Line 157 & 158:
      [5:35:38 PM:571] [Singular] Singular currently does not support Combat for this class/spec combination, in this context! [Rogue, SubtletyRogue, Normal]
      [5:35:38 PM:572] Stop called!

      Hope this helps.
       
      Last edited: Aug 10, 2011
    3. ShortRound

      ShortRound New Member

      Joined:
      Jun 14, 2011
      Messages:
      781
      Likes Received:
      14
      Trophy Points:
      0
      Problems with Fps CCs are normally caused by one of two problems.

      1.) You have misnamed the folder containing the CC by not following the instructions on the first page. Check the first page and make sure you have named the folder correctly.

      2.) You cannot access the config page due to an error. This can be resolved by moving the profile you are using to HB's main directory.

      You can resolve these problems yourselves. Anything further, POST A LOG and hopefully Fps will be back to help us again soon.


      To Fpsware: here's hoping RL is resolving itself for the better. Best wishes.
       
    4. theflacidsnake

      theflacidsnake New Member

      Joined:
      Jun 16, 2011
      Messages:
      24
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Yeh ive been using it to sub pvp with my rogue. it occasionally gets stuck. But all in all....it does its job. Ive been pvping with it for 3 days now.
       
    5. Jasminelover

      Jasminelover New Member

      Joined:
      Aug 5, 2011
      Messages:
      18
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      See italic in above quote.
       
      Last edited: Aug 11, 2011
    6. ShortRound

      ShortRound New Member

      Joined:
      Jun 14, 2011
      Messages:
      781
      Likes Received:
      14
      Trophy Points:
      0
      Mine seem to work when saved from the forum straight to the HB root directory. I've even made a few farming profiles of my own, created in the root. Never run into any problems.
       
    7. Jasminelover

      Jasminelover New Member

      Joined:
      Aug 5, 2011
      Messages:
      18
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Okay seems to have most of the bugs out and running fine for me. My question is there anyway to add things to the finishing move option. i would like it to kidneyshot and then backstab repeatedly when it gets to say 4 combo points. Other than that great CC. All the best.
       
      Last edited: Aug 11, 2011
    8. Jasminelover

      Jasminelover New Member

      Joined:
      Aug 5, 2011
      Messages:
      18
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Anyfix for the premeditation spamming?
       
    9. Bammeh

      Bammeh Member

      Joined:
      Jun 8, 2011
      Messages:
      311
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Remove it.
      Go to Honorbuddy folder> customclasses>fpsware rogue>Class Specific> Behaviours>Open Combat.cs:
      Search for "Premeditiation" remove all instances of it.

      Go to Honorbuddy folder> customclasses>fpsware rogue>Class Specific> Behaviours>Open Pull.cs:
      Search for "Premeditiation" remove the section beginning with:

      ending with:

       
    10. discountman

      discountman New Member

      Joined:
      Jun 12, 2010
      Messages:
      10
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      That sucks. Can you post a whole log file so we can see what caused the spam?
       
    11. l337pally

      l337pally New Member

      Joined:
      Jun 24, 2011
      Messages:
      473
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
      Ill do some fishing and post the log but if i remember right it was cause of OH not equiped while fishing. i went through and looked into the .cs files and line is about off hand poisons.
       
    12. l337pally

      l337pally New Member

      Joined:
      Jun 24, 2011
      Messages:
      473
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
      Heres log file. it was over 2mb so i had to cut out some of it, but i just removed bunch of the moving to hotspot spam.

      View attachment poisonlog.txt
       
    13. discountman

      discountman New Member

      Joined:
      Jun 12, 2010
      Messages:
      10
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I think you called it. The code is checking to see if your weapons need poison, but, you don't have the OH equipped. You should be able to able to go in to class config and set poison to [none] for both hands.
       
    14. l337pally

      l337pally New Member

      Joined:
      Jun 24, 2011
      Messages:
      473
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
      Ive had it set to none for long time.
       
    15. Bammeh

      Bammeh Member

      Joined:
      Jun 8, 2011
      Messages:
      311
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Honestly, try this:

      Delete the Fpsware Rogue folder.

      Reinstall Fpsware Rogue.

      If it works for us, then it's something in your CC. or, maybe your plugins.
       
    16. discountman

      discountman New Member

      Joined:
      Jun 12, 2010
      Messages:
      10
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I'm not convinced, I think:
      Code:
      uint offHandEnchant = Me.Inventory.Equipped.OffHand.TemporaryEnchantment.Id;
      might need a check in it. If Me.Inventory.Equipped.OffHand doesn't exist, it would justify:
      Code:
      [10:15:41 AM:895] System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
       
    17. Bammeh

      Bammeh Member

      Joined:
      Jun 8, 2011
      Messages:
      311
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Delete that line and see how it works.
       
    18. l337pally

      l337pally New Member

      Joined:
      Jun 24, 2011
      Messages:
      473
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
      Yeah that removes the error getting thrown
       
    19. innerchains

      innerchains New Member

      Joined:
      Jul 4, 2011
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Im having problem with your rogue profile in BG-s
      It log's out in random battlegrounds and says "Stuck to long in one spot"
      I have used your pala profile in bg-s but didn't had this problem before.
       
    20. HazeX

      HazeX New Member

      Joined:
      Jul 24, 2011
      Messages:
      39
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I am having a behavioral issue with this CC. Example: When running ArcheaologyBuddy and my Rogue gets attacked from behind he just stands there and does nothing, other than say target is to far away. Is there a setting in the CC I need to change? Perhaps one can add shadowstep to get behind the attacking mob and the cast backstab or something.
       

    Share This Page