• Visit Rebornbuddy
  • Visit Panda Profiles
  • Visit LLamamMagic
  • [Plugin] Act 2 Bandits and Misc Quests

    Discussion in 'Archives' started by darkbluefirefly, Oct 6, 2014.

    1. toNyx

      toNyx Well-Known Member

      Joined:
      Oct 29, 2011
      Messages:
      3,770
      Likes Received:
      35
      Trophy Points:
      48
      Learn the game a bit, chose a class/build and here you go, you don't even need the auto-equip
       
    2. darkbluefirefly

      darkbluefirefly Community Developer

      Joined:
      Nov 8, 2013
      Messages:
      1,927
      Likes Received:
      18
      Trophy Points:
      38
      Hey all,
      I would agree. If properly equipped, you can go from day 1 to mapping at the end of the day.
      The Equip portion of the to be added code will just equip based on things it finds, it won't be a profile based type thing yet.
      I just need it because I rather spend my time coding then trying to decide what to equip, if it has guidelines on what it should equip, things go a lot easier.
      Mind you PvP seems so fun atm... maybe i'll get some pvp thing working.... maybe....

      Edit, Typos.
       
    3. babosasa

      babosasa New Member

      Joined:
      Jun 22, 2012
      Messages:
      417
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      the latest version of quest plugin has problems with scheduler break option, it sometimes will stop the bot but won't go back to character selection screen
       
    4. darkbluefirefly

      darkbluefirefly Community Developer

      Joined:
      Nov 8, 2013
      Messages:
      1,927
      Likes Received:
      18
      Trophy Points:
      38
      Hey babosasa,
      Can you post me your log?
      I think I've Encountered this before.
      I can grab data off scheduler and stop the bot 1 Min before timer expires to resolve this.
       
    5. Yori

      Yori New Member

      Joined:
      Nov 1, 2012
      Messages:
      60
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hey bud you didn't replyu to my other PM but I'm using your plugin at the moment, it didn't want to finish Act 2 for whatever reason so by level 30 I did it myself, now I have unchecked A1/2 and only have A3 checked but it keeps porting to Act 1 and doing stuff there. What would the reason behind that be?
       
    6. darkbluefirefly

      darkbluefirefly Community Developer

      Joined:
      Nov 8, 2013
      Messages:
      1,927
      Likes Received:
      18
      Trophy Points:
      38
      Hey Yori,
      It's because it died while trying to kill some/all badits.
      When this happens, you re-spawn at the waypoint. Then when you move, you get teleported to the bandit's location.
      Then the bandit dialogue window opens, but you cannot select anything. You have to move outside towards the entrance to the bandit's camp in order to have the option to choose help or kill enabled.
      I bypassed this by going to town then back, using


      Code:
                                  if (LokiPoe.InGameState.IsBanditPvpWindowOpen == true)
                                  {
                                    
                                     [B] BasicGrindBotSettings.Instance.NeedsTownRun = 1;[/B]
                                      return false;
                                  }
      Prior to that the value was 2, which means go to town and start a new instance. A value of 1 means return after going to town.
      The problem is I think, this doesn't work anymore, maybe GGG changed something. But when you head back to the bandit camp after taking the town portal, the option is still disabled, until you move to the entrance of the camp.

      Best thing to do now is to not die lol, next version i'll have a fix for that. It's a PITA to find the correct terrain to grab and walk to but I'm almost there thanks to some help from Pushedx, and jyam's code from his docks farmer.
       
    7. Yori

      Yori New Member

      Joined:
      Nov 1, 2012
      Messages:
      60
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      darkbluefirefly,

      Sorry, I think you misunderstood... I finished act 2 by hand, that's in the past at this point now I am trying to get it to do Act 3 but I think it's because I had grindbot checked still, I dissabled that and it seems to be working better now. ~
       
    8. darkbluefirefly

      darkbluefirefly Community Developer

      Joined:
      Nov 8, 2013
      Messages:
      1,927
      Likes Received:
      18
      Trophy Points:
      38
      Hi Yori,
      Hum. ok.
      So what are you trying to get it to do in act 3?
      You do realize that it only supports main line progression acts right?
      I haven't gotten anyone telling me that any acts are not working or borken, aside from act 2, which I broke instead of fix for a certain condition.
      If there's something it's not doing please post full logs. You could be correct.
      Thanks/
       
    9. Yori

      Yori New Member

      Joined:
      Nov 1, 2012
      Messages:
      60
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      So I've been running Act 3 normal for 5 hours, I don't know why it wont do what it's supposed to... I'm level 40 something, 400dmg, it should just cake walk things...

      Here's my log.

      View attachment 162977
       
    10. darkbluefirefly

      darkbluefirefly Community Developer

      Joined:
      Nov 8, 2013
      Messages:
      1,927
      Likes Received:
      18
      Trophy Points:
      38
      Hey Yori,
      Looking at the log now.
      What are you expecting the bot to do? Mainly what quest??
       
    11. Yori

      Yori New Member

      Joined:
      Nov 1, 2012
      Messages:
      60
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      It's been on these main quests for about 3 hours :

      "Fiery Dust"
      "Lost in Love"
      "Sever the Right Hand"
       
    12. darkbluefirefly

      darkbluefirefly Community Developer

      Joined:
      Nov 8, 2013
      Messages:
      1,927
      Likes Received:
      18
      Trophy Points:
      38
      Hi Yori,
      The bot does one quest at a time, it cannot do multiple quests.
      The progression for act goes as follows;
      1. Goes and Rescues Clarissa.
      2. Goes and gets Tolman's Bracelet.
      3. Goes to Clarissa in town and Grabs Sewer Keys
      4.a) Goes unlocks the sewers or
      4.b) Goes Straight to The Battle Front to get Spool.
      5. Goes to Docks, gets Suphite
      6. Goes to Lady Dalia to get Infernal Talc.
      7. Goes to Sewers and clears blockage
      8. Goes Kills Piety
      9. Goes and uses Keys on Scepter of God
      10. Kills Dominus and progress to Cruel,
      11. Repeats 1-10 for Cruel,
      12. Repeats 1-10 for Merciless, stops when Dominus is dead.

      It, at the moment, will not do any other quests.

      Therefore, it must do Lost in Love first, to progress to Fiery Dust, it will not do Sever the Right hand.

      Hope that clears it. Oh, and please leave it to do it's thing, it will complete what it's been assigned as long as it can kill/survive to progress.
       
    13. Yori

      Yori New Member

      Joined:
      Nov 1, 2012
      Messages:
      60
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Well my point was it's been on those forever. I will leave it on overnight and see what happens. :) Thank you for looking in to it for me!

      Once I get this thing operating properly I will be sure to show you my appreciation, I do not work unpaid, nor expect you to.
       
    14. Yori

      Yori New Member

      Joined:
      Nov 1, 2012
      Messages:
      60
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Alright, so I closed PoE, I closed the bot.
      at 9PM I started PoE, I selected my character.
      I opened the Bot.
      I clicked Refresh and then I clicked Start.
      at 6:15 AM, the three quests which I started with still need to be done...

      I have attached my log.

      View attachment 163046
       
    15. IeU

      IeU Member

      Joined:
      Jul 20, 2010
      Messages:
      830
      Likes Received:
      11
      Trophy Points:
      18
      Uncheck the percentage done to restart run in EB under BasicGrindBot.
       
    16. darkbluefirefly

      darkbluefirefly Community Developer

      Joined:
      Nov 8, 2013
      Messages:
      1,927
      Likes Received:
      18
      Trophy Points:
      38
      Hey Yori,
      Can you send me your /Settings/[Profile]/QuestPlugin.json file through PM?
      Do not upload it to the public, for security reasons.
       
    17. darkbluefirefly

      darkbluefirefly Community Developer

      Joined:
      Nov 8, 2013
      Messages:
      1,927
      Likes Received:
      18
      Trophy Points:
      38
      Hi Yori,
      Thanks for the pms, from the log

      Code:
      {
        "QuestPluginEnable": true,
        "Debug": true,
        "Choice": 0,
        "ProgressAct1": true,
        "ProgressAct2": true,
        "ProgressAct3": true,
        "AllQuestAndStates": [
          "[0] [a1q4] [0] [Breaking Some Eggs] Quest Complete - You have opened the Submerged Passage and have received a reward from Tarkleigh.",
          "[1] [a1q3] [0] [The Siren's Cadence] Quest Complete - You have slain Merveil. You are able to travel to Act Two now.",
          "[2] [a2q11] [-1] [The Way Forward] [-1  State for Quest [The Way Forward]]",
          "[3] [a2q6] [1] [Intruders in Black] Quest Complete - You have rescued Helena from the Chamber of Sins. Talk to Greust for a reward.",
          "[4] [a2q4] [0] [Sharp and Cruel] Quest Complete - You have found Maligaro's Spike and have been rewarded by Silk.",
          "[5] [a2q9] [0] [The Root of the Problem] Quest Complete - You have reached the other side of the Vaal Ruins and found the Wetlands.",
          "[6] [a2q7] [1] [Deal with the Bandits] Quest Abandoned - You have aided a Bandit Lord.",
          "[7] [a2q1] [-1] [The Bandit Lord Kraityn] [-1  State for Quest [The Bandit Lord Kraityn]]",
          "[8] [a2q2] [-1] [The Bandit Lord Alira] [-1  State for Quest [The Bandit Lord Alira]]",
          "[9] [a2q3] [1] [The Bandit Lord Oak] Quest Complete - You have slain Alira and Kraityn. Oak has rewarded you with a permanent %d to %s.",
          "[10] [a2q8] [0] [Shadow of the Vaal] Quest Complete - You have vanquished the Vaal Oversoul.",
          "[11] [a3q1] [0] [Lost in Love] Quest Complete - You have rescued Clarissa and returned Tolman's bracelet to her.",
          "[12] [a3q2] [-1] [Lost in Love] [-1  State for Quest [Lost in Love]]",
          "[13] [a3q3] [0] [The Gemling Queen] Quest Complete - You have found the Gemling Queen, Lady Dialla.",
          "[14] [a3q4] [1] [The Ribbon Spool] You have returned the Ribbon Spool to Lady Dialla. Talk to her for a reward.",
          "[15] [a3q5] [0] [Fiery Dust] Quest Complete - You have used the Infernal Talc to get past the Undying blockage in the Sewers.",
          "[16] [a3q9] [-1] [Piety's Pets] [-1  State for Quest [Piety's Pets]]",
          "[17] [a3q10] [-1] [Sceptre of God] [-1  State for Quest [Sceptre of God]]"
        ],
      Ok for the quests
      [11] [a3q1] [0] [Lost in Love] Quest Complete - You have rescued Clarissa and returned Tolman's bracelet to her.", - Completed
      [15] [a3q5] [0] [Fiery Dust] Quest Complete - You have used the Infernal Talc to get past the Undying blockage in the Sewers.", - Completed
      and
      Sever the Right Hand is not a supported quest. So it's done what it's suppose to. I have no clue what else you want it to do.
      What grind zone is it trying to get to?
      Code:
      "AutoEquipList": [],
        "TowerKey": false,
        "UndyingBlockage": false,
        "GetSewerKeys": false,
        "Difficulty": "",
        "CurrentGrindZone": "",
        "CurrentZone": "",
        "CurrentTask": "Needs To Be implemented",
        "CurrentZoneLevel": 0,
        "CurrentVersion": "6.1.0",
        "PlayerDeaths": 0,
        "GrindZoneLevelLimit": 10,
      
      From your QuestPlugin.json file , the data is missing for CurrentGrindZone, this is because I told you to press stop after pressing start to get a fresh log file.
      Can you got to your BasicGrindBotSettings and check to see if grind zone is set to "Lunaris Temple Level 3"?
      It should be heading to kill Piety now.
      Let me know, thanks.
       
    18. Yori

      Yori New Member

      Joined:
      Nov 1, 2012
      Messages:
      60
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I completed those two quests myself this morning, I will turn it on again and see if it does piety.

      The plugins I have enabled are :

      BasicGrindBot ; Example Routine ; Auto Flask ; Gem Leveler ; Quest Plugin ; Scheduler ; Stuck Detection.
       
    19. darkbluefirefly

      darkbluefirefly Community Developer

      Joined:
      Nov 8, 2013
      Messages:
      1,927
      Likes Received:
      18
      Trophy Points:
      38
      Hi Yori,
      It just daunted on me.
      Is your Primary Button white(selected) or is your Optional button selected?
       
    20. Yori

      Yori New Member

      Joined:
      Nov 1, 2012
      Messages:
      60
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Primary is white. :)
       

    Share This Page